VEFAT (30.06.2015)

VEFAT (30.06.2015)

Merhum Pakize ve Galip Felek’in oğlu , Tevfik , Orhan , Cengiz ve Merhum Reşat ,Telat Felek ve Günay Tercan ‘nın ağabeyi ,Bülent , Bahadır, Levent ve Selim Felek ‘in babası SÜLEYMAN FELEK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camiii’nde Öğle namazının ar

VEFAT (30.06.2015)
 
Karşıyaka Mahallesinden Fatoğullarından Hasan Özdemir’in eşi , Nurcan, Memiş , Cemal ve Celal Özdemir’in annesi ZEKİYE ÖZDEMİR vefat etmiştir.
Cenazesi bugün Karşıyaka  Merkez Camii’nde Öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kuylu Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 

Gölköy Cetilli Mahallesinden Ahmet Köse’nin oğlu, Hamdi Köse’nin babası SALİM KÖSE vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Gölköy Cetilli Mahallesi Konak Yanı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra  defnedilecektir.

Merhum Pakize ve Galip Felek’in oğlu , Tevfik , Orhan , Cengiz ve Merhum Reşat ,Telat Felek ve Günay Tercan ‘nın ağabeyi ,Bülent , Bahadır, Levent ve Selim Felek ‘in babası SÜLEYMAN FELEK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camiii’nde Öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakalçıkmaz Aile Mezarlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.