VEFAT 30.31 08 Ve 01 .09.2015

VEFAT 30.31 08 Ve 01 .09.2015

Perşembe Kırlı mahallesi eşraflarından Mustafa oğlu, Ahmet,İsa ve Musa Aksu’nun babaları,Sebahattin ve Yüksel Aksu’nun amcaları İBRAHİM AKSU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kırlı merkez camiinde öğlen namazından sonra kılınacak cenaze namazın

VEFAT 30.08.2015

        Gürgentepe Tikenlice Mahallesinden,Zarife,Arife,İsmet,Sevgican,Olgun,

Sevil,Demir’in kardeşleri,Resul,Demet,Büşra,İrem Güngör’ün anneleri,Ahmet

Ve Cemile Demir’in kızı, Necati Güngör’ün eşi SEVGİ MUNİSE GÜNGÖR

Ve fat etmiştir.

 Cenazesi bugün Gürgentepe Tikenlice  Camii’nde öğle namazının ardından

Kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.



VEFAT 31.08.2015

 Ulubey İlçesi Uzunmahmut Mahallesinden İbiloğullarından Selehattin Gönül Tokgöz’ün kızı Canan ve Nuran Tokgöz’ün kardeşi HACER TOKGÖZ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün saat 11:00’da Uzunmahmut yağcılar mevkiinde defnedilecektir.


 Merhum İbrahim Ataman’ın eşi ( merhum Dursun , Abdullah,)  İnci ,Aydın,  Sevim , Sebahat Eren,  Kıymet Deveci nin anneleri NEVREZ ATAMAN vefat etmiştir.

     Cenazesi bugün Orta Camiinde öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Turnasuyu Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


VEFAT   01.09.2015

Kızılhisar   Mahallesinden Tiryakioğullarından merhum Aziz Güney’in oğlu Sedat , Cevat ve Halis Güney’in kardeşleri RIFAT GÜNEY vefat etmiştir.

           Cenazesi bugün Kızılhisar Tiryakioğlu camiinde ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Kızılhisar evliya mezarlığında defnedilecektir.


Perşembe Kırlı mahallesi eşraflarından Mustafa oğlu, Ahmet,İsa ve Musa Aksu’nun babaları,Sebahattin ve Yüksel Aksu’nun amcaları İBRAHİM AKSU vefat etmiştir.

           Cenazesi bugün Kırlı merkez camiinde öğlen namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Tepeharman aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.