VEFAT   04.10.2015

VEFAT 04.10.2015

Mübarek Mahallesi Musapaşaoğullarından merhum Kamil ve Naime Baş’ın kızı, Mustafa Ömür Baş’ın kardeşi, ŞÜKRAN BAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11’00’de Dönfelek Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir


VEFAT   04.10.2015
       Karşıyaka Mahallesi Sakinlerinden  Mehmet Aydın’ın ağabeyi, Yusuf,Ali, Bilal Aydın’ın babaları,  HACI AHMET AYDIN vefat etmiştir.
Cenazesi bugün  öğle namazının ardından Karşıyaka merkez camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Piraziz Armutçukuru köyünde defnedilecektir.

 Mübarek Mahallesi Musapaşaoğullarından merhum Kamil ve Naime Baş’ın kızı, Mustafa  Ömür Baş’ın kardeşi,  ŞÜKRAN BAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 11’00’de Dönfelek Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Günören Mahallesi Makaroğullarından Mahmut Ali , Rüya ve Şükrü Arslan’ın anneleri, merhum Hüseyin Arslan’ın eşi HACER ARSLAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Günören Mahallesi Dereli Mevkiindeki evinden alınarak Öğlen namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.