Büyükşehir'in En Sevdiğim İhalesi

Büyükşehir'in En Sevdiğim İhalesi

Büyükşehir Başkanı Enver Yılmaz; “Kısa bir süre önce projesini kamuoyu ile paylaştığımız skate parkın ihalesini gerçekleştirdik. İhale ile ilgili yasal sürecin tamamlanmasının ardından yer teslimi yapılarak çalışmalar başlayacak. Kaykay pisti tamamlandığ


Son Yıllarda Verdiğimiz En Güzel Haberden Biriside Bu!

Büyükşehir'in En Sevdiğim İhalesi

KAYKAY PİSTİ İHALE EDİLDİ

23202

Gençlerin büyük bir heyecanla beklediği kaykay pisti (skate park), Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edildi.

Kaykay ve paten sporlarını yapan gençlerin taleplerini göz ardı etmeyen Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde yapacağı kaykay pistinin ihalesini gerçekleştirerek projeyi bir adım daha ileriye taşıdı. 

 

SPOR VE EĞLENCE BİR ARADA OLACAK

23205

Kaykay pisti yapılacak alanda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; “Kısa bir süre önce projesini kamuoyu ile paylaştığımız skate parkın ihalesini gerçekleştirdik. İhale ile ilgili yasal sürecin tamamlanmasının ardından yer teslimi yapılarak çalışmalar başlayacak. Kaykay pisti tamamlandığında gençlerimizin yoğun ilgi gösterecekleri, spor yaparken eğlenebilecekleri bir alan oluşturmak istiyoruz” dedi.

 

850 metrekarelik alanda yapılacak olan kumsal skate park içerisinde özel kaykay tasarımlı üniteler ve seyir terası yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.