Yılmaz: Çevreyolu Öncelikli Açılmalı

Yılmaz: Çevreyolu Öncelikli Açılmalı

Başkan Enver Yılmaz önümüzdeki haftadan itibaren kamyon ve tır geçişleriyle ilgili kural ihlali yapanlara 210 lira ceza kesileceğini söyleyerek: “Bizim nihai amacımız çevre yolumuzun bir an önce açılması. Çevre yolunun açılmasıyla birlikte yasağı kaldırac


...Başkan Enver Yılmaz önümüzdeki haftadan itibaren kamyon ve tır geçişleriyle ilgili kural ihlali yapanlara 210 lira ceza kesileceğini söyleyerek: “Bizim nihai amacımız çevre yolumuzun bir an önce açılması. Çevre yolunun açılmasıyla birlikte yasağı kaldıracağız” şeklinde konuştu.

ÇEVRE YOLUNUN BİR AN ÖNCE AÇILMASINI İSTİYORUZ23207

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, TV 52’de canlı yayınlanan “Başkanın Günlüğü” programına konuk olarak Fatma Meltem Naz Yılmaz’ın sorularını cevapladı. Başkan Yılmaz son günlerde kamuoyunun gündeminde olan kamyon ve tırların şehir merkezlerinden geçmesine kısıtlama getirilmesi konusunda yaptığı açıklamada: “Çevre yolunun biran önce açılmasını istiyoruz” dedi.

UYGULAMA SAATLERİ KISALABİLİR

Büyükşehir Belediyesi olarak öncelikli amaçlarının trafikte can ve mal güvenliğini sağlamak olduğunu belirten Başkan Enver Yılmaz, “Kamyon ve tır geçişiyle ilgili olarak alınan engelleme kararından asla taviz vermemiz mümkün değil. Ancak ilerleyen günlerde ortaya çıkacak tabloya göre akşam 16:00-20:00 saatleri arasındaki uygulama süresinde kısaltmaya gidebiliriz” dedi.

Başkan Enver Yılmaz önümüzdeki haftadan itibaren kamyon ve tır geçişleriyle ilgili kural ihlali yapanlara 210 lira ceza kesileceğini söyleyerek: “Bizim nihai amacımız çevre yolumuzun bir an önce açılması. Çevre yolunun açılmasıyla birlikte yasağı kaldıracağız” şeklinde konuştu.

BÜTÇENİN YARISI ALTYAPIYA

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 ve 2017 yılı yatırım planlarından bahseden Başkan Enver Yılmaz; “550 milyon liralık 2016 yılı bütçemizin yaklaşık 200 milyon lirasını yol, 70 milyon lirasını su altyapı yatırımlarına ayıracağız. 2018’den itibaren de üst yapılara başlayacağız. Yine önümüzdeki yıllarda Altınordu ilçemizde bir AVM açmayı, içerisinde yüzme havuzundan fitness salonuna kadar birçok özelliği barındıran kadınlara yönelik bir lokali yapmayı planlıyoruz. Diğer ilçelerimize de kadınların bir araya gelebileceği sosyal etkinlikler yapabilecekleri lokaller açacağız. Boztepe’de peyzaj düzenlemelerine başlayacağız. Sahilde bulunan Ayışığı Düğün Salonu’nu kaldırarak burada büyük bir alan oluşturacağız. Ordu sahilini Türkiye’nin en güzel sahillerinden bir tanesi yapacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum