VEFAT 27.11.2015

VEFAT 27.11.2015

Ulubey Kardeşler Mahallesinden , Hasanoğullarından , Merhum Ali Ayaltı’nın oğlu , İsmail ,Mehmet ve Merhum Mahmut Ayaltı’nın kardeşi , Ferdi Ayaltı’nın babası , MEVLÜT AYALTI vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 10:30’da Şirinevler Mahallesinde


VEFAT 27.11.2015

Ulubey Çağlayan Mahallesi eski Muhtarı Merhum Remzi Korkmaz’ın eşi , FATMA KORKMAZ vefat etmiştir.
 
       Cenazesi bugün Ulubey Çağlayan Mahallesinde Cuma namazını ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Ulubey Kardeşler Mahallesinden , Hasanoğullarından , Merhum Ali Ayaltı’nın oğlu , İsmail ,Mehmet ve Merhum Mahmut Ayaltı’nın kardeşi , Ferdi Ayaltı’nın babası , MEVLÜT AYALTI vefat etmiştir.
 
       Cenazesi bugün saat 10:30’da Şirinevler Mahallesinde bulunan evinden alınarak Kardeşler Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
 
       İbrahim Ayaltı (Yeğeni)
         0533 636 50 39
 
        Zaferi Milli Mahallesinden , Nazım ve Merhume Fatma Demir’in oğlu , Seyhan, Ceyhan, Cengiz, Yalçın ve Engin Demir’in kardeşi , Çağlayan ve Gamze Demir’in babası , Emekli Astsubay CUMHUR DEMİR vefat etmiştir.

        Cenazesi bugün Zaferi Milli Mahallesinde bulunan evinden alınarak Orta
Perşembe Mersin Mahallesinden , Ömersofuoğullarından , Merhum Bilal Sağlam’ın oğlu , Namiye Sağlam’ın eşi , Cumhur ve Ümit Sağlam’ın babası , Karayollarından emekli EMİN SAĞLAM vefat etmiştir.

       Cenazesi bugün Orta  Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Perşembe Mersin Mahallesinde defnedilecektir.
 Yemişli Mahallesinden Mehmet ve Sadise Uygun’nun kızı , Murat Uygun’nun kardeşi , Emekli Başçavuş Abdullah Bölükbaş’ın eşi , Ferzan , Nazan ve Ercan Baölükbaş’ın annesi AYSEL BÖLÜKBAŞ vefat etmiştir.
 
       Cenazesi bugüna Yeni Mahalle Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Terzili Mahallesinde defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.