Akkuş Belediye, Erzurum Engelini Aştı

Akkuş Belediye, Erzurum Engelini Aştı

Maçın ilk setini Erzurum Spor Lisesi 25 -22 kazanırken, 2. sette toparlanan Akkuş Belediyespor, seti 25 - 21 kazandı. 3. sette yine Erzurum Spor Lisesi'nin üstünlüğü vardı ve seti 25 - 16 kazanarak maçı 2 - 1 'e getirdi. 3. setten sonra inisiyatifi elin

Akkuş Belediye, Erzurum Engelini Aştı

Akkuş Belediyespor: 3 - Erzurum Spor Lisesi: 2
23234
Voleybol Erkekler 3. Ligi 3. Grupta mücadele eden Akkuş Belediyespor dün kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Erzurum Spor Lisesi'ni 3 - 2 yendi. Kıran kırana geçen müsabakada gülen taraf Akkuş Belediyespor oldu.
 
Karşılaşmayı başta Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila, Garnizon Komutanı Barış Lafçı ve Belediye Başkanı İsa Demirci olmak üzere daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve beş yüz civarında taraftar izledi. 
 
Maçın ilk setini Erzurum Spor Lisesi 25 -22 kazanırken, 2. sette toparlanan Akkuş Belediyespor, seti 25 - 21 kazandı. 3. sette yine Erzurum Spor Lisesi'nin üstünlüğü vardı ve seti 25 - 16 kazanarak maçı 2 - 1 'e getirdi.
3. setten sonra inisiyatifi eline alan Akkuş Belediyespor 4. seti 25 - 21 ve 5. seti 15 - 12 kazanarak sahadan 3 - 2 galip ayrıldı.
23235
Karşılaşmanın bitimiyle beraber salonda büyük bir coşku yaşanırken Akkuş Belediyesporlu taraftarlar takımlarıyla birlikte galibiyeti kutladılar.
 
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirici belediyespor'a ve kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ederken, "Bugün burada kıran kırana bir maç izledik. Maça iyi başlayamamamıza rağmen takımımız kendine yakışanı yaptı ve çabuk toparlandı. Daha kat edecek çok yolumuz var. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. İl takımlarını yenmek bizim için gurur vesilesi. Bizi izlemeye devam etsinler" diye konuştu.
 
Akkuş Belediyespor ligin 9. haftasında, 20 Aralık 2015 Pazar günü deplasmanda Bulancakspor'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.