Av. Çelenk; Şehitler Ölmez

Av. Çelenk; Şehitler Ölmez

Başkan Çelenk, bilindiği gibi bizim inancımızda şehitler ölmez. Biz onu, şairin, sana avucunu açmışda duruyor Peygamber dediği gibi biz onu Alemlerin efendisine ve alemlerin sahibine Rabbimize gönderiyoruz dedi. Başkan Çelenk Akkuş İlçe Bele

AK PARTİ ORDU İL BAŞKANI AV.UĞUR ÇELENK DEVLETİMİZİN GÜÇLÜ ELİ PKK 

23255TERÖRÜNÜ TARİHİN DERİNLİKLERİNE GÖMECEKTİR
 
AK Parti Ordu İl Başkanı Av.Uğur Uğur Çelenk yaptığı açıklamada bugün akşam saatlerinde bizi yasa boğan acı bir haberi almak zorunda kaldık. Ordu ‘lu hemşehrimiz Umzan Çavuş Nuh Özdemir PKK terör örgütü tarafından hain bir saldırı sonucu şehit düştüğü haberini hep birlikte üzüntü ile öğrendik.
Başta şehidimizin ailesine Akkuş’lu hemşehrilerime, Ülkemize, milletimize başsağlığı diliyorum diyen Başkan Çelenk, bilindiği gibi bizim inancımızda şehitler ölmez. Biz onu, şairin, sana avucunu açmışda duruyor Peygamber dediği gibi biz onu Alemlerin efendisine ve alemlerin sahibine Rabbimize gönderiyoruz dedi.
Başkan Çelenk Akkuş İlçe Belediye Başkanını arayarak derhal şehidin ailesine gidilerek , her türlü desteğin verilmesini, yapılması gereken ne vara yapılmasını imkanların elvermediği yerde İl Teşkilatının aranarak her türlü desteğin verileceği talimatını verdi.
 
MİLLETÇE, ASKERİMİZE VE POLİSLERİMİZE DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM
Başkan Çelenk, son zamanlarda başta PKK olmak üzere terör örgütlerinin haince ve hunharca yaptıkalrı eylemler sıklaşmıştır. Bu devletimizin ne kadar güçlü olduğununun göstergesidir. Arık son çırpınışlarını , son nefeslerini , son mermilerini atmak üzereler ALLAH (cc) izni ile terör belasından bu aziz vatanımızı kurtaracak terör örütlerinin kökünü kazıyacağız dedi. Şu hir bir zaman unutulmalıdır ki ; bu şanlı bayrak bu topraklarda ilelebet dalgalanacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Onları da tamamen süpürüp tamamen yok edeceğiz. Bu mücadele son terörist etkisiz hale getirilene kadar devam edecek. Bunda hükümetimiz, devletimiz, askerimiz ve emniyetimiz kararlıdır. Bu zor süreçte milletçe kahraman askerlerimize polislerimize dua etmeli Cenab-ı Hak’tan zafer niyaz etmeliyiz dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum