VEFAT 05.02.2016

VEFAT 05.02.2016

Bayramlı Mahallesi Karataş Mevkii’nden , Kağuloğullarından ,Günay Maraş, Canan Mağden, Selehattin ,İlyas, Dursun Ali, Hasan , İsmail, Ali ve Cihan Eyigün’nün babası, İsmail Maraş ve Ahmet Mağden’nin kayınpederi , Merhum Cemal Eyigün’nün oğlu, ALİ OSMAN E


VEFAT 05.02.2016

 Bayramlı Mahallesi Karataş Mevkii’nden , Kağuloğullarından ,Günay Maraş, Canan Mağden, Selehattin ,İlyas, Dursun Ali, Hasan , İsmail, Ali ve Cihan Eyigün’nün babası, İsmail Maraş ve Ahmet Mağden’nin kayınpederi , Merhum Cemal Eyigün’nün oğlu, ALİ OSMAN EYİGÜN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Bahçelievler Mahallesi Ulu Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bayramlı Mahallesi Karataş Mevki Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Çavuşlar Mahallesinden i , Müftüoğullarından , Hoca Mehmet Şensoy’un oğlu, Halil Yahya ve Musa Şensoy’un ağabeyi, Murat, Ramadan ve Davut Şensoy’un babası, HOCA AHMET ŞENSOY vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çavuşalar Mahalle Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çavuşlar Kabristanlığında defnedilecektir.
 Altınordu Mehmet Akif İnan İlkokulu Öğretmenlerinden , Bilge Baytar Taş’ın eşi, Yusuf Taş’ın kardeşi, Alperen ve Nurbanu Taş’ın babası , Öğretmen DURSUN MEHMET TAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 9:00’da Eskipazar 3. Etap Toki Konutları C-9 Blokta buluna  evinden alınarak Fatsa Hamlık Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Eyüplü Mahallesi Kurdon Mevkii’nden , Merhum Ali Karademir’in oğlu, Fatih Karademir’in kardeşi, Ali ve Tayfun Karademir’in babası , ŞÜKRÜ KARADEMİR vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Eyüplü Mahallesi Kurdon Mevkii’nde bulunan evinin yanında Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Oğmaca Mahallesinden , Töğkel Mevkii’nden , Metinoğullarından , Merhum Mustafa Metin’nin oğlu, ARİF METİN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün  Oğmaca Mahallesi , Töğkel Mevkii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Kargı Oğullarından , Köy Hizmetleri Emekli Personeli, Hüseyin Kargı’nın eşi, PERİHAN KARGIvefat etmiştir.

Cenazesi bugün Efirli Yalı Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Ordu Gölköy Aydoğan Beldesinden Abdullah ve Ayhan Coşkun’nun kızı , Ayfer , Erol ve Kamil Coşkun’nun kardeşi, Aşkın Tören’nin baldızı, NİLÜFER GÜZ vefat etmiştir.

 

Cenazesi bugün sabah saat 6:30 ‘da Ordu Royal 52 Otel’in yanından alınarak Trabzon Atatürk Köşkü yanında defnedilecektir.      
_________________________________________________________________
 
 Alucra Mahallesi Armutlu Mevkii’nden , Merhum Veli Tekneci’nin eşi, Ahmet, Mehmet , Emine ve Gülizar Tekneci’nin annesi, EMİNE TEKNECİ vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün Orta Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Şahicili Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.