6 TENİS KORTU VE SOSYAL TESİS STARTI

6 TENİS KORTU VE SOSYAL TESİS STARTI

28 bin m2’lik alan üzerinde hayata geçirilecek olan proje kapsamında; 2 adet açık toprak tenis kortu, 2 adet kapalı akrilik tenis kortu, 2 adet açık akrilik tenis kortu, otopark alanı, açık fitness alanı, çocuk oyun alanı, sosyal tesisler, dinlenme alanla

6 TENİS KORTU VE SOSYAL TESİS STARTI

 
BU KORTLARDA SPORCU ORDUSU YETİŞECEK23461
 
Sporun her dalına destek ve yatırımlarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda tenis sporunda önemli bir aşama kaydeden Ordu’ya yeni tenis kortları kazandırıyor. Büyükşehir Belediyesince kısa bir süre önce ihalesi gerçekleştirilen yeni tenis kortlarında inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor.
 
YENİ TESİSLER, SPORCU FABRİKASI OLACAK
 
Her ilçede spor tesisleri için önemli çalışmalar yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni projelere de hayat kazandırmayı sürdürüyor. Son yıllarda tenis spor dalında önemli bir gelişme kaydeden ve yarışmalarda adından sıkça söz ettirmeye başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin dev yatırımıyla büyük başarılara imza atabilecek sporcuların yetiştirilmesi için kısa süre içerisinde önemli bir tesise sahip olacak.
 
19 ilçede semt sahalarından fitness aletlerine kadar vatandaşın birçok sportif etkinliği yapabileceği alanlar oluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilecek tenis kortları ve sosyal tesis projesinin çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 
23462PROJEDE TOPLAM 6 YENİ KORT VE SOSYAL TESİSLER VAR
 
Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan ve 28 bin m2’lik alan üzerinde hayata geçirilecek olan proje kapsamında; 2 adet açık toprak tenis kortu, 2 adet kapalı akrilik tenis kortu, 2 adet açık akrilik tenis kortu, otopark alanı, açık fitness alanı, çocuk oyun alanı, sosyal tesisler, dinlenme alanları, yeşil alanlar ve spor kampüsü bulunuyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan süre içerisinde projenin % 40’ını tamamlarken, harcanacak tutarın ise toplam 4 milyon 190 bin lira olduğu açıklandı.
 
http://www.ordu.bel.tr/Haber/BU-KORTLARDA-SPORCU-ORDUSU-YETISECEK/38/7573

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.