Oktay Çanak:Yurtdışı Seferler Başlıyor

Oktay Çanak:Yurtdışı Seferler Başlıyor

Milletvekili Çanak, “Bu karara göre Ordu-Giresun Havalimanı’ndan artık tüm yurt dışı seferleri yapılabilecek. Yurt dışı seferlerin Temmuz ayı içerisinde başlaması planlanıyor” dedi. 23 Haziran 2016 tarihli 29751 Sayılı Resmi Gazete de karar şöyle ilan ed





“ORDU-GİRESUN HAVALİMANI’NIN DAİMİ YOLCU GİRİŞ-ÇIKIŞ HAVA HUDUT KAPISI OLARAK TESCİLLENDİ. BU KARARA GÖRE ORDU-GİRESUN HAVALİMANI’NDAN ARTIK TÜM YURT DIŞI SEFERLERİ YAPILABİLECEK”23590

Oktay Çanak: Yurtdışı Seferler Başlıyor

 
AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, 22 Mayıs 2015 tarihinde hizmete açılan ve bugüne kadar 500 bini aşkın yolcuya hizmet veren Ordu-Giresun Havalimanı’nın daimi yolcu giriş-çıkış hava hudut kapısı olarak tescillendiğini belirterek, “Bu karar ile birlikte Ordu-Giresun Havalimanından yurt dışı seferleri başlayacak” dedi. 
AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Bakanlar Kurulu tarafından alınan Ordu-Giresun 23591Havalimanı’nın daimi yolcu giriş-çıkış hava hudut kapısı kararının Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı. 
Milletvekili Çanak, “Bu karara göre Ordu-Giresun Havalimanı’ndan artık tüm yurt dışı seferleri yapılabilecek. Yurt dışı seferlerin Temmuz ayı içerisinde başlaması planlanıyor” dedi.
23 Haziran 2016 tarihli 29751 Sayılı Resmi Gazete de karar şöyle ilan edildi: 
Ordu-Giresun Havalimanının daimi yolcu giriş-çıkış hava hudut kapısı olarak tespiti; İçişleri Bakanlığının 26/04/2016 tarihli ve 79164 sayılı yazısı üzerine 5682 sayılı pasaport kanununun 1. Maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca  6/6/2016 tarihinde kararlaştırılmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.