VEFAT 22.07.2016

VEFAT 22.07.2016

Hıdıroğullarından ,Hacı Ali Kemal Arslan’nın eşi, Akgül Tanrıverdi, Nail,Nihat, Erdem, Selehattin ve Mesut Arslan’nın annesi, ŞAZİYE ARSLAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Perşembe Efirli Mahallesi Hıdıroğlu Birlik Camii’nde Cuma namazının ardından kılı

 VEFAT 22.07.2016
 
   Yemişli Mahallesi Sıldıroğullarından , Merhum Mustafa Baştuğ’un oğlu, Merhum Cafer Baştuğ , Salih ve Ali Baştuğ’un kardeşi, Fikret Baştuğ’un babası, OSMAN BAŞTUĞ vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün saat 10:30’da Yemişli Mahallesinde bulunan evinde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 Hıdıroğullarından ,Hacı Ali Kemal Arslan’nın eşi, Akgül Tanrıverdi, Nail,Nihat, Erdem, Selehattin ve Mesut Arslan’nın annesi, ŞAZİYE ARSLAN vefat etmiştir.
 Cenazesi bugün Perşembe Efirli Mahallesi Hıdıroğlu Birlik Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Ulubey Yolbaşı Mahallesinden , Kutupoğullarından , Osman Yıldız’ın eşi, Halil ,Emine , Leyla, Melda ve Hamide Yıldız’ın annesi, Ali, Merhum Mehmet ve Ahmet Günay’ın kardeşi, HANİFE YILDIZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Ulubey Belediye Meydanında Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yolbaşı Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.