VEFAT 26.07.2016

VEFAT 26.07.2016

Perşembe Doğan Mahallesi Şıflıoğullarından , Merhum Rüşan Akgün’nün oğlu, CİHAN AKGÜN vefat etmiştir. Cenazesi, bugün Perşembe Doğan Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

VEFAT 26.07.2016

   Ordu esnaflarından , Mehmet Tekneci’nin eşi, Fikri, Fikret, Meltem, Nurdan ve Nuran Tekneci’nin annesi, Yılmaz, Aydın Aysel, Mevlüde ve Hatice Armutlu’nun kardeşi, Hasan Seyrekli, Oğuz Aktepe ve Ercan Yiğit’in kayınvalidesi, GÜLCİHAN TEKNECİ vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün Kumbaşı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kumbaşı Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Perşembe Doğan Mahallesi Şıflıoğullarından , Merhum Rüşan Akgün’nün oğlu, CİHAN AKGÜN vefat etmiştir.

Cenazesi, bugün Perşembe Doğan Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Yukarı Kiraztepe Mahallesinden , Merhum Kamil Yılmaz’ın eşi, Cengiz Yılmaz ve Sebehat Çarlı’nın annesi, Erdoğan ve Tahsin Bayramlı’nın ablası, FİKRİYE YILMAZ vefat etmiştir.
 
  Cenazesi bugün Durugöl Sağlık Sitesinden alınarak İmam Hatip Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.