VEFAT 10.08.2016

VEFAT 10.08.2016

üz Mahalle Esnaflarından , Yakup ve Nermin Çifçi’nin oğlu, Gönül Çifçi’nin eşi, Murat ve Tomris Çifçi’nin ağabeyi, Aylin , Evrim ve Begüm Çifçi’nin babası, Düz Mahalle Esnaflarından NİHAT ÇİFÇİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camii’nde ikindi nama


VEFAT 10.08.2016

Merhum İbrahim Haznedar ve Merhum Serhat Haznedar’ın kızı, Merhum Dr. Cevdet Yeşiltepe’nin eşi, Merhum Orhan Haznedar’ın kardeşi, Ahmet Yeşiltepe,Gülcan Karlıbel ve Gülin Yalman’nın annesi, Selin Karlıbel Keskin,Adil Karlıbel, Simge Yalman ve Emre Yalman’nın anneannesi, SEVİL YEŞİLTEPE vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardında kılınacak cenaze namazında sonra Piraziz Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Ulubey Çağlayan Mahallesinden, Fatma, Neşet, Mustafa Halil ve Adem Türkcan’nın babası, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan’nın amcası , Altınordu Belediyesi Personeli CUMALİ TÜRKCAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 10:00 ‘da İmam Hatip Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra Ulubey Çağlayan Mahallesinde ikindi namazında defnedilecektir.


 Düz Mahalle Esnaflarından , Yakup ve Nermin Çifçi’nin oğlu, Gönül Çifçi’nin eşi, Murat ve Tomris Çifçi’nin ağabeyi, Aylin , Evrim ve Begüm Çifçi’nin babası, Düz Mahalle Esnaflarından NİHAT ÇİFÇİ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Orta Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Soğukpınar Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Emekli Polis memuru Bayram Ali Koç’un  oğlu, Emekli PTT  Memuru Ahmet Keskin’nin damadı , YASİN KOÇvefat etmiştir. Cenazesi bugün Trabzon’un Of İlçesi Dumlu Su  Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Perşembe Beyli Mahallesinden , Azizefedilerden, Merhum Burhan Yiğitbaş’ın oğlu, Arif, Akif ve Sedat Yiğitbaş’ın babası, Apdullah Yiğitbaş ve Beyli Mahallesi Muhtarı Aziz Yiğitbaş’ın ağabeyi, HACI OKTAY YİĞİTBAŞ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün  Perşembe Beyli Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.