VEFAT  12.08.2016

VEFAT 12.08.2016

Deklikkaya Mahallesinden , Manavoğullarından , Merhum Hacı Mevlüt Topkaya’nın kızı, Yılmaz, Turgay ve Metin Uysal’ın annesi, Hamdi, Fahri, Hasbi ve Mustafa Topkaya’nın ablası, CEMİLE UYSAL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Delikkaya Mahallesinde Cuma Nama


 VEFAT  12.08.2016
 
Güzelyalı Mahallesinden , Merhum Astsubay Fahri Marangoz ve Emine Marangoz’un oğlu, Nilgün, Birgül ve Merhum Selami Marangoz’un kardeşi, Bora , Burak ve Altınordu Belediyesi Personeli Özgür Marangoz’un babası, Jale Marangoz’un eşi, İLHAMİ MARANGOZ vefat etmiştir.
 
  Cenazesi bugün Güzelyalı Mahallesinde bulunan evinden alınarak Kirazlimanı Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Mersin Köyü Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 Deklikkaya Mahallesinden , Manavoğullarından , Merhum Hacı Mevlüt Topkaya’nın kızı, Yılmaz, Turgay ve Metin Uysal’ın annesi, Hamdi, Fahri, Hasbi ve Mustafa Topkaya’nın ablası, CEMİLE UYSAL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Delikkaya Mahallesinde Cuma Namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 


 Perşembe Neneli Mahallesi Çolakoğlu Sokaktan, Çolakalisioğullarından , Merhum Hami Gündoğan’nın oğlu, Ünal ve Hami Gündoğan’nın kardeşi, Barış Gündoğan’nın babası, Köy Hizmetleri eski personeli SAVAŞ GÜNDOĞAN vefat etmiştir.
 
  Cenazesi bugün Perşembe Neneli Mahallesi Çolakoğlu Sokakta bulunan evinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Kabadüz Derinçay Mahallesinden , Mustafa ve Yaşir Karaarslan’nın kızı, İmdat Karaarslan’nın eşi, AYŞA KARAARSLAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İmam Hatip Camii’nde Cuma Namazının ardından kılınacak cenaze namazında sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.