VEFAT  16.08.2016

VEFAT 16.08.2016

Saray Mahallesinden , Nurettin ve Beyhan Ersezen’nin oğlu ,Serap ve Serkan Ersezen’nin kardeşi, Naci Köse’nin yeğeni , SERDAR ERSEZEN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin


VEFAT  16.08.2016
 
Ulubey Kızılen Mahallesi Karamustafa Tut’un oğlu, BİLAL TUT vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Ulubey Kızılen Mahallesi Tepeköy Mevkii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
 Uzunmahmut Mahallesinden , Dilaveroğullarından , Merhum Hasan Dilaver’in oğlu, Merhum Osman, Ali, Mahmut ve Ahmet Dilaver’in kardeşi, Nuray, Fatma, Mevlüt, Mustafa ve Aşkın Dilaver’in babası, ÖMER DİLAVER vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Uzunmahmut Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Güzelyalı Mahallesinden , Merhum Ali Karakoyun’nun eşi, Mehmet, Nadir, Havva ve Birsen Karakoyun’nun annesi, NAZMİYE KARAKOYUN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Güzelyalı Mahallesinde bulunan evinden alınarak Kirazlimanı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Saray Mahallesinden , Nurettin ve Beyhan Ersezen’nin oğlu ,Serap ve Serkan Ersezen’nin kardeşi, Naci Köse’nin yeğeni , SERDAR ERSEZEN vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün Orta Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Soğukpınar Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.