VEFATLAR  27- 28 -29.08.2016

VEFATLAR 27- 28 -29.08.2016

Perşembe Ekinciler Mahallesinden Hekimoğullarından Merhum Hacı Mehmet YILMAZ’ ın oğlu Hasan ve Ahmet YILMAZ’ ın ağabeyleri Gökhan YILMAZ ve Gökçe ÇİÇEK’ in babaları TEMEL YILMAZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazının ardından kılınacak cenaze nama

 

VEFATLAR  28 -29.08.2016


29.08.2016

Perşembe Ekinciler Mahallesinden Hekimoğullarından Merhum Hacı Mehmet YILMAZ’ ın oğlu Hasan ve Ahmet YILMAZ’ ın ağabeyleri Gökhan YILMAZ ve Gökçe ÇİÇEK’ in babaları TEMEL YILMAZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Perşembe ekinciler mahallesinde aile kabristanlığına defnedilecektir.

Ulubey İlçesi Eymür Mahallesinden Kürekçioğullarından merhum Adem ÖZTÜRK’ün eşi, Aysel, Ayten, Ayla, Melek ve Ali ÖZTÜRK’ ün anneleri. Döndü ÖZTÜRK vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Eymür Mahallesindeki aile kabristanlığında defnedilecektir.


Aynur ve Kamil DEMİRBAŞ’ ın oğlu Ayşe ve Kadir GÜRSOY’ un damadı Zeynep DEMİRBAŞ’ ın eşi Neslihan ULU’nun ağabeyi Ahmet, Burak ve Furkan’ ın babası Eczacı ALPER OĞUZ DEMİRBAŞvefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta caminde öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Perşembe Ramazan Köyünde toprağa verilecektir.


Karacaömer Mahallesinden Hopaoğullarından Merhum Osman TURAL’ ın oğlu merhum Sadise TURAL’ ın eşi, Narin, Hasan, Ali Rıza ve Gülsüm’ ün babaları Salih ve Cemile’ nin ağabeyleri İLYAS TURAL vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Karacaömer mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.




 




28.08.2016

Ulubey Çağlayan mahallesinden Lazoğullarından Aydın, Ayhan, Ali, Hasan, Harun, Mustafa, Aslan Yalçınkaya’ ların babaları İSMAİL YALÇINKAYA vefat etmiştir.Cenazesi bugün Karacaömer mahallesindeki evinden alınarak Karacaömer camiinde kılınacak öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Karacaömer aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

Eyüplü Mahallesinden Pazarcıoğullarından merhum Muhittin Pazar ve merhum Fatma Pazar ın kızı, Avukat Simla Türkmen , Fırat Türkmen, Merve Günaydın ın annesi, Gülseren, Yeşim, Gül, Kader, Oya nın ablaları GÜNER TÜRKMEN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Cami de öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Eyüplü Mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.

Eyüplü Mahallesi Yeniçarşı esnaflarından merhum Hacı Mehmet Karaman ın eşi, Fatma, Sevilay, Songül Karaman ın anneleri SABİYE KARAMAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bucak Mahallesindeki evinden alınarak öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Eyüplü Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.



27.08.2016

Gölköy ilçesi özlü mahallesinden Merhum Mevlütoğlu, Ali, Fevzi, Şaban,Tuncay, Erol, Seyhan, Beyhan ve Nuranın babası AHMET BEKTAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Gölköy Özlü Mahallesinde öğlen namazından önce kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

Ulubey ilçesi Durak Mahllesinden Hacı Mehmet Gündoğdu’nun oğlu Hacer, Serpil, Çiğdem, Bilal, Celal, Kemal, Mahir, Adil, ve Turan Gündoğdu’nun kardeşi BERAT GÜNDOĞDU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Ulubey Durak Mahallesinde öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Kabadüz İlçesi Esenyurt Mahallesi Altı oğullarından merhum Yunus Çiçeğin oğlu, Aysen, Zeki Mehriye’nin babası NAZIM ÇİÇEK vefat etmistir.Cenazesi bugün öğlen namazına mütakiben Şahincili Arı Kent Sitesindeki evinden alınarak Yunus Emre Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Esenyur Mahallesinde toprağa verilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.