VEFAT 09.09.2016

VEFAT 09.09.2016

Nigar Aydın ve İbrahim Aydın’nın kızı, Fikret Varol’un eşi, Ömer Aydın Mehmet Aydın ve Aynur Yüce’nin ablası, Anıl Çiftçi’nin annesi, Emir Çiftçi’nin anneannesi, EMİNE VAROL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camii’nde Cuma namazının ardından kıl


VEFAT 09.09.2016
 
  Oğmaca Mahallesi Hacıkadıoğlu sokaktan, Kadir Aksu’nun eşi, Hacıbey Dursun Aksu’nun annesi, Belediye Şöförlerinden Dursun Aksu’nun babaannesi, EMİNE AKSU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Oğmaca Mahallesi Hacıkadıoğlu Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
   Nigar Aydın ve İbrahim Aydın’nın kızı, Fikret Varol’un eşi, Ömer Aydın, Mehmet Aydın ve Aynur Yüce’nin ablası, Anıl Çiftçi’nin annesi, Emir Çiftçi’nin anneannesi, EMİNE VAROL vefat etmiştir.
 
  Cenazesi bugün Orta Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gülyalı Ayrılık Mahallesinde Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Midamoğullarından , Merhum Selim Şensöz’ün kızı, Merhum Kazım Şensöz’ün eşi, Mukadder Önay, Sebiye Şensöz’ün annesi, Murat , Ferat, Celal ve Merhum Bilal Şensöz’ün ablası, FATMA ŞENSÖZ vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Kıranyağmur Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Gülyalı Ürümbey Mahallesinden , Madooğullarından , Merhum Hasan Altunkaynak’ın oğlu, Hasene Şen, Mehmet,Merhum Ahmet ve Merhum Şerif Altunkaynak’ın kardeşi, Kadriye ve Kadir Altunkaynak’ın babası, HASBİ ALTUNKAYNAK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Gülyalı Merkez Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Merhum Kasım ve Ayşe Ertuğ’un oğlu, Tedaş’tan emekli MUZAFFER ERTUĞ vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Orta Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.Cenazesi bugün Akyazı Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gölköy Konay Mahallesinde defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.