VEFAT  13.09.2016

VEFAT 13.09.2016

Kabadüz Yeşilada mahallesinden, Musabaşoğullarından Merhum Halis Baş’ın eşi, Sezgin, Mustafa, Ümmühan Türkyılmaz ve Elif Çelebi’inin annesi, SABİHA BAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının ardından Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazınd


VEFAT  13.09.2016

 Teyneli mahallesinden Sofuoğullarından Emekli öğretmen Necmettin Çağlayan, Adem Çağlayan, Fatma Macar ve Ummiye Aydın’ın annesi, merhum Şükrü Çağlayan’ın eşi, NEZAKET ÇAĞLAYAN vefat etmiştir.

      Cenazesi bugün Teyneli mahallesindeki evinden alınarak Teyneli Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.
Ordu Gürgentepe Muratçık Mahallesinden merhum Hüseyin Çelik’in kızı, Kemal Çelik’in eşi, SEHER ÇELİK vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazının ardından Muratçık Mahallesindeki camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.
Nizamettin mahallesinden Hacı Bekiroğullarından merhum Bekir, Niyazi ve merhume Havva Ateş’in kızı, merhum Durmuş, Sabri ve Beşir Ateş’in kardeşi, Türkan ve Şaziye Tepe’nin annesi, MELİHA ATEŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazının ardından Nizamettin Üçyol Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir. 
Ulubey Şahinkaya Mahallesinden Kayadibi Sokaktan Torunoğullarından Hüseyin Aksu ve İlhan T   emel’in torunu , Avni Aksu’nun oğlu, ANIL AKSU vefat etmiştir.

    Cenazesi bugün, öğle namazının ardından Ulubey Şahinkaya mahallesindeki Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 Kabadüz Yeşilada mahallesinden, Musabaşoğullarından Merhum Halis Baş’ın eşi, Sezgin,     Mustafa, Ümmühan Türkyılmaz ve Elif Çelebi’inin annesi, SABİHA BAŞ vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün öğle namazının ardından Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Şehir mezarlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.