VEFAT  19.10.2016

VEFAT 19.10.2016

Bayadı Geriş Mahallesi’nden Sıldıroğulları’ndan Ömer ve Hacer Maden’in kızı, İbrahim Maden’in yeğeni, İlyas ve Ayşegül’ün kızkardeşi Ömer Maden’in eşi YASEMİN MADEN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bayadı Geriş Mahallesi’nde saat 14.00 de kılınacak ce


VEFAT  19.10.2016

Ulubey Cevizlik Mahallesi’nden Muhcuoğulları’ndan Merhum Ali Şahin’in oğlu, Erdoğan, Muzaffer Şahin’in ağabeyleri, Yener, Gönül, Ömür, Nadiye’nin babaları SELEHATTİN ŞAHİN vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Bahçelievler mahallesi’ndeki evinden alınarak Ulu Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Şehir Mezarlığında defnedilecektir.
 Perşembe Kırlı Tepeharman Mahallesi’nden Osman İnci’nin ablası, Orta camii İmam Hatip’i Hasan Orhan’ın babaannesi, Merhum İbrahim Orhan’ın eşi FATMA ORHAN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Kırlı Tepeharman  mahallesin’de ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazın’ın ardından aile kabristanlığında defnedilecektir.     
Gülyalı Mustafalı Mahallesi’nden Çerkezli Mevkiinden Merhum hacı Kazım Albayrak’ın oğlu, Emine, Filiz, Yeşim ve Atilla Albayrak’ın babaları emekli öğretmen EMÜR ALBAYRAK vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camiinde öğle  namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Sağırlı Mahallesi’nde defnedilecektir.
Bayadı Geriş Mahallesi’nden Sıldıroğulları’ndan Ömer ve Hacer Maden’in kızı, İbrahim Maden’in yeğeni, İlyas ve Ayşegül’ün kızkardeşi Ömer Maden’in eşi YASEMİN MADEN vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Bayadı Geriş Mahallesi’nde saat 14.00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.