VEFAT 04.11.2016

VEFAT 04.11.2016

Eymür Mahallesi’nden Delihasanoğulları’ndan Merhum İbrahim Özcan’ın oğlu, Nurettin, Ali, Nurdoğan, Nusret, Barbaros Özcan’ın babaları, Ordu Belediyesi Emekli Personellerinden NURİ ÖZCAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Eymür Mahallesi’nde saat 11.00 de

VEFAT 04.11.2016
 
   Cumhuriyet Mahallesi’nden Merhum Salih Demir’in oğlu, Mehmet ve Tevrat Demir’in kardeşi, Bahri, Kadir, Salih Demir’in babaları MEVLÜT DEMİR vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Cumhuriyet Mahallesi Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Akçatepe Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.
Eymür Mahallesi’nden Delihasanoğulları’ndan Merhum İbrahim Özcan’ın oğlu, Nurettin, Ali, Nurdoğan, Nusret, Barbaros Özcan’ın babaları, Ordu Belediyesi Emekli Personellerinden NURİ ÖZCAN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Eymür Mahallesi’nde saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
Kabadüz İlçesi Akgüney Mahallesi’nden Şellioğulları’ndan Gülüşan Evli, Asiye yılmaz, Ahmet, İsmail, Ali Osman, Zelfi Erengül Uslu ve Ketain Bıyık’ın anneleri Kabadüz Meclis Üyesi Aşkın Uslu’nun babaannesi, Niyazi Uslu’nun eşi HANİFE BIYIK USLU vefat etmiştir.
  
   Cenazesi bugün saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra Akgüney Mahallesi Islakyanı aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.