VEFAT  09.11.2016

VEFAT 09.11.2016

Gülyalı Mustafalı Mahallesi’nden Merhum Ali ve Gülfem Özer’in oğlu, Yusuf Özer’in kardeşi Tamer ve Faruk Özer’in babaları İSMET ÖZER vefat etmiştir. Cenazesi bugün Karşıyaka Ensar Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Musta


VEFAT  09.11.2016
 
   Hüsnü Kaya’nın eşi, Nilgün Elvan, Hatice ve İspirli Pide Sahibi Mehmet Kaya’nın anneleri, Mustafa Kaya’nın kızkardeşi GÜLENDAR KAYA vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Şahancılı aile kabristanlığında defnedilecektir.

Gülyalı Mustafalı Mahallesi’nden Merhum Ali ve Gülfem Özer’in oğlu, Yusuf Özer’in kardeşi Tamer ve Faruk Özer’in babaları İSMET ÖZER vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Karşıyaka Ensar Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Mustafalı Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.
Akkese Mahallesi Bayraktaroğulları’ndan Merhum Rafet Şenol’un oğlu, Mehmet Şenol’un babası HASAN FEHMİ ŞENOL vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Akkese Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
   Kayadibi Mahallesi’nden Selimağaları’ndan Merhum Süleyman Özcanlı’nın oğlu, Şükrü, Alirıza ve Kadir Özcanlı’nın ağabeyleri, Uğur Mağden’in kayınpederi, Recep Ali Özcanlı’nın babası MEHMET ÖZCANLI vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Kayadibi Mahallesi’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 Aybastı İlçesi Beştam Köyü’nden Merhum Arap Seyfi, Sabriye Akyel ve Sultan Dipkaya’nın kızı Aşkın, Mehmet, Kader Dipkaya’nın kızkardeşleri SUNAY DİPKAYA vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Aybastı İlçesi Beştam köyündeki evinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.