Vefat İlanları13-14-15-16/11/2016

Vefat İlanları13-14-15-16/11/2016

Akçatepe Mahallesinden Merhum Durmuş Köksal’ın eşi, Hatice Sağlam, Cemal, Mustafa Köksal’ın anneleri TÜRKAN KÖKSAL vefat etmiştir.Cenazesi bugün Akçatepe Mahallesi’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedi


Vefat İlanları 13-14-15-16/11/2016

16.11.2016

Kabadüz İlçesi Gülpınar Mahallesi Çolca Mevkiinden Merhum Mehmet Çaltepe’nin oğlu, Hanife Özyılmaz ve Muharrem Çaltepe’nin babaları, Ogün ve Demet Çaltepe’nin dedeleri İBRAHİM ÇALTEPE vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kabadüz İlçesi Gülpınar Mahallesi’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

Kirazlimanı mahallesi’nden Asarlıoğulları’ndan Nigar, Didar, Leman, Sevim’in kardeşleri, Nilgün, Haşmet, Aygün ve Aylin’in babaları Neriman Asarlı’nın eşi FAHRETTİN ASARLI vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kirazlimanı Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

15.11.2016

Kabadüz İlçesi Harami Mahallesi’nden Merhum Rüstem Kaymaz’ın eşi SAADET KAYMAZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde saat 10.00 da kılınacak cenaze namazının ardından Kabadüz İlçesi Harami Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

Akçatepe Mahallesinden Merhum Durmuş Köksal’ın eşi, Hatice Sağlam, Cemal, Mustafa Köksal’ın anneleri TÜRKAN KÖKSAL vefat etmiştir.Cenazesi bugün Akçatepe Mahallesi’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

Eskipazar Mahallesi’nden Koçaloğulları’ndan Merhum Abdullah Karakoç’un eşi, Ahmet, Salih, Ayten Karakoç’un anneleri, Kemal Akgül’ün ablası SABİRE KARAKOÇ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Hatipli Mahallesi Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

14.11.2016

Mübarek Mahallesi Ağca Sokak’tan Merhum Mehmet Demir’in oğlu,Cengiz, Cemil, Cevdet, Cesur Demir’in babaları CEMAL DEMİR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Ağca Sokak camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

Kızılhisar Mahallesi’nden Halilefendioğulları’ndan Merhum Ali Turan’ın oğlu, Temel, Ali Naci Turan’ın kardeşleri CEMALETTİN TURAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kızılhisar Mahallesi’nde ikıindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

Ulubey Şıhlar Mahallesi’nden Merhum İsmail Aktaş’ın eşi, Sezai, Necati, Teyfik, Nizamettin, Cemalettin, Yusuf, Aliye, Fatma, Ayşe, Hamide Aktaş’ın anneleri Ali Zavalsız, Hasan Güler, Murat Şendere, Salih Baş’ın kayınvalideleri HANİFE AKTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Ulubey Şıhlar Mahallesi’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

Gürgentepe Alaseher Mahallesi’nden Hikmet Yaşar’ın oğlu MUHAMMET ARİF YAŞAR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Alaseher Mahallesi’nde saat 11.00 de kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında defnedilecektir.

Gülyalı Hoşköy Mahallesi’nden Hacı Abdullah Sipahi’nin eşi, Mehmet, Bilal, Süleyman Ahmet Sipahi’nin anneleri HATUN SİPAHİ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Hoşköy Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

13.11.2016

Gürgentepe İlçesi Alaşeher Mahallesinden Hikmet YAŞAR’ın oğlu Muhammet Arif YAŞAR vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.Dost ve Akrabalarına duyurulur. Allah Rahmet Eylesin.

 

Merhum Hamdi ÇOL’un eşi, Caviden KOÇ, Osman, Asiye ve Zeki ÇOL’un anneleri, Merhum Cemil ÇOL İNCİ ve NALAN ÇOL’un kayınvalideleri, FATMA ÇOL vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Kurul Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.Dost ve Akrabalarına duyurulur. Allah Rahmet Eylesin.

Yaraşlı Mahallesinden Masur Oğullarından, Merhum Feyzullah ÖZCAN, Cevat ve Mahmut Ali ÖZCAN’ın abisi, Hatice, Meral, Nural, Dilek, Saniye, Havva ve Güven ÖZCAN’ın babaları, Musaliye ÖZCAN’ın eşi, Osman AKGÜLÜ’ün eniştesi MUSTAFA ÖZCAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 10.30′da Yaraşlı Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Gülyalı İlçesi Taşlıçay Mahallesinden, Merhum Ahmet SAĞLAM’ın oğlu, Merhum Celal, Bilal, Sultan SAĞLAM’ın kardeşi, Mukaddes, Fatma, Emine, Zeynep, Sevgi ve Rahmi SAĞLAM’ın babası, ŞAKİR SAĞLAM vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Gülyalı İlçesi Taşlıçay Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.Dost ve Akrabalarına duyurulur. Allah Rahmet Eylesin.

Perşembe ilçesi Kırlı Mahallesinden Aykırı Oğullarından Merhum İbrahim oğlu Cemil ve Muhammet AYDIN’ın babaları, HACI MEHMET AYDIN vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kırlı Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toğrağa verilecektir.Dost ve Akrabalarına duyurulur. Allah Rahmet Eylesin.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.