Vefatlar 13 01 2017

Vefatlar 13 01 2017

Yokuşdibi Musakırık Mahallesinden Eski Musakırık Muhtarı Merhum Şükrü Günaydın’ın eşi, Selahattin, Mehmet, Nezaket, Naime, Fatma ve Cemal Günaydın’ın anneleri PEMBE GÜNAYDIN vefat etmiştir. Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde Cuma namazının ardı


Vefatlar 13.01.2017

Merhum Ziver ve Gülhanım Akın’ın kızı, Merhum İsmail Yıldırım’ın eşi, Bilge ve Akın Yıldırım’ın annesiSAİME YILDIRIM vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir. 


  Işıklı Mahallesi Doğu Mevkiinden Cenasooğulları’ndan Salih Yaşar’ın oğlu CEMAL YAŞAR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Işıklı Köyü aile kabristanlığında defnedilecektir.


 Güzelyurt Mahallesinden Kuloğulları’ndan Merhum Halis Özkul’un oğlu, Nemciye ve Hüsnü Aydın’ın kardeşleri, Vedat, Murat, Tarık, Hakan Özkul’un babaları FİKRİ ÖZKUL vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Subaşı Mahallesindeki evinden saat 10.00 alınarak Güzelyurt Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


 Yokuşdibi Musakırık Mahallesinden Eski Musakırık Muhtarı Merhum Şükrü Günaydın’ın eşi, Selahattin, Mehmet, Nezaket, Naime, Fatma ve Cemal Günaydın’ın anneleri PEMBE GÜNAYDIN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Musakırık Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


 Perşembe ilçesi Neneli Mahallesinden Uzunalioğullarından Merhum İsmail Altunyurt’un oğlu, Nezir, Arif, İsmail Altunyurt ve Fatma Dündar’ın babaları HASAN ALTUNYURT vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Efirli Çiçek Gölü Sitesinde Saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir


Gülyalı Hoşköy Mahallesinden Cörütoğulları’ndan Merhum Ahmet Cörüt’ün oğlu,Zeki Cörüt’ün yeğeni, Zühre Yeşilyurt, Bahtiyar, Bahattin, Habib, Zekiye ve Merhum Fahri Cörüt’ün kardeşleri, Seren Cörüt, Sezen Gül’ün babaları Tedaş Emekli Personeli BAHRİ CÖRÜT vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Hoşköy Merkez Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


  Bayadı Mahallesinden Ustaoğulları’ndan Merhum Emin ve Ziynet Usta’nın oğulları, Merhum Mehmet Usta Ayhan Usta’nın kardeşleri, Ziynet ve Burcu Usta’nın babaları Döndü Türkcan Usta’nı eşi REMZİ USTA vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bayadı Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.