VEFAT  19.01.2017

VEFAT 19.01.2017

T. Vakıflar Bankası Genel Müdürlük Kredi Kartları Müdürü Kadir Atasever’in babası, Ummuhan Atasever’in eşi, Emine ve Şule’nin babaları HÜSEYİN ATASEVER vefat etmiştir. Cenazesi bugün Akyazı camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazında


VEFAT  19.01.2017

   Gülyalı Gülistan Mahallesinden Kubaloğulları’ndan Merhum Mehmet Kubal’ın eşi, Şükriye Baş, Ayten Güngör, Hülya Tuna, Ülkü ve Güllü Türkmen Selahattin ve Aleattin Kubal’ın anneleri REFİYE KUBAL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Karşıyaka Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gülyalı Gülistan Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


Merhum Hüsnü ve Süriye Çakmak’ın oğulları, Meltem, Hazal ve Tayfun Çakmak’ın babaları, Fatma, Ahmet, Osman Çakmak ve Meliha Güvenkaya’nın kardeşleri MEHMET ALİ ÇAKMAK vefat etmiştir.  Cenazesi bugün Ankara’da öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


T. Vakıflar Bankası Genel Müdürlük Kredi Kartları Müdürü Kadir Atasever’in babası, Ummuhan Atasever’in eşi, Emine ve Şule’nin babaları HÜSEYİN ATASEVER vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün Akyazı camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Turnasuyu aile kabristanlığında defnedilecektir.


Yeni mahalle Pazar Esnaflarından Erol Öztürk’ün oğlu, Gökhan Ertuğrul Öztürk’ün kardeşi, ERHAN ÖZTÜRK vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Karşıyaka Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


Piraziz İlçesi Esentepe Mahallesinden Gavrazoğulları’ndan Merhum İbrahim Şahin’in oğlu, Mehmet, İbrahim, Ferayi Şahin’in babaları, Bahri Şahin’in kayınpederi AHMET ŞAHİN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bulancak Sarayburnu Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Piraziz Esentepe Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.