VEFAT  21.01.2017

VEFAT 21.01.2017

Yıldızlı Mahallesi Kıran Mevkiinden Abdolarından Hasan ve Güner ÖZDEMİR’in kızı, Sinan ve Kadriye’nin kardeşleri, merhum Ahmet ve Taliye CİHAN’ın gelinleri, Yalçın CİHAN’ın eşi, Koray CİHAN’ın annesi Serpil CİHAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yıldızlı

 


VEFAT  21.01.2017

Alucra Armutlu Köyünden Merhum Salim İntaş’ın eşi, Hüseyin, Murat, Sultan, Şükran, Türkan, melek, Gülser’in anneleri NERİMAN İNTAŞ vefat etmiştir.


Cenazesi bugün Alucra Armutlu Köyünde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


   Ulubey İlçesi Akoluk Mahallesinden Azizoğulları’ndan Ziya Aksu’nun eşi, Aziz, Azmi, Melahat, Sebahat, Nebahat’in anneleri FİKRİYE AKSU vefat etmiştir.


 Cenazesi bugün Akoluk Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Ulubey İlçesi Şahinkaya Mahallesi Gölarası Sokaktan Cebetoğullarından merhum Ahmet GÜLER’in oğlu, Zihni, Nevzat, Bilal GÜLER’in kardeşleri, Ahmet, Turgay GÜLER’in babaları SALİM GÜLER vefat etmiştir.

 

Cenazesi bugün Ulubey İlçesi Şahinkaya Mahallesi Orta Camiinde öğle namazının ardından  kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Ordu esnaflarından Hüsemoğullarından Emine Hüsem’in eşi, Yağmur Hüsemin babası, Tayfun HÜSEM vefat etmiştir.

 
Cenazesi bugün Gülyalı ilçesindeki evinden alınarak Turnasuyu merkez camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir

Yıldızlı Mahallesi Kıran Mevkiinden Abdolarından Hasan ve Güner ÖZDEMİR’in kızı, Sinan ve Kadriye’nin kardeşleri, merhum Ahmet ve Taliye CİHAN’ın gelinleri, Yalçın CİHAN’ın eşi, Koray CİHAN’ın annesi Serpil CİHAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yıldızlı Mahallesi Kıran Mevkiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Alembey kabristanlığında defnedilecektir.


Akyazı Mahallesinden Kadir TAÇALAN’ın eşi, Saime,Tekin,ve Okanın anneleri,Olgun Tanrıverdi’nin kayınvalidesi  Naime TAÇALAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Ahmet Cemal Mağden Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Soğukpınar Kabristanlığına defnedilecektir.


Kabadüz İlçesi Başköy Mahallesi Hatipli Mevkiinden Merhum Hasan KAHRAMAN’ın oğlu Salih KAHRAMAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 09:30 da İmam Hatip Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Başköy Mahallesi Meğri Mevkiinde defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.