VEFAT 01.02.2017

VEFAT 01.02.2017

Yukarıtepe Mahallesinden Alicanoğulları’ndan Mesut Özdemir’in oğlu, Hatice, Kübra, Büşra’nın babaları, Sayme ve Hatice’nin kardeşleri SAYİM ÖZDEMİR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yukarıtepe Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze nama

VEFAT 01.02.2017

   Kumbaşı Mahallesinden Mehmet Erbaş’ın eşi, Celal ve Hüseyin Erbaş’ın anneleri MEVLÜDE ERBAŞ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Kumbaşı Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


   Yukarıtepe Mahallesinden Alicanoğulları’ndan Mesut Özdemir’in oğlu, Hatice, Kübra, Büşra’nın babaları, Sayme ve Hatice’nin kardeşleri SAYİM ÖZDEMİR vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Yukarıtepe Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


  Terme İlçesi Evci Köyünden Mustafa Özmen’in oğlu, Radiye Özmen’in eşi, Mustafa, Bülent, Özlem, Günay ve Hatice’nin babaları Kahramanmaraş Lokantası sahibi HİKMET ÖZMEN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Terme İlçesi Evci Köyü aile kabristanlığında defnedilecektir.


Boztepe Orhaniye Mahallesinden Hacı Hamzaoğulları’ndan İsmail Boztepe’nin eşi, Emine Boztepe Kızıldeniz, Ebru ve Emin Boztepe’nin anneleri AYŞE BOZTEPE vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün Boztepe Orhaniye Mahallesinde evinin önünde Saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Kazım Sinop’un oğlu, Koray Sinop ve Şafak Ersoy’un babaları İdris Sinop ve Fadime Öztürk’ün kardeşleri Nuray Sinop’un eşi ABDULLAH KADİR SİNOP vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Soğukpınar aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.