VEFAT 07.02.2017

VEFAT 07.02.2017

Merhum Yaşar Aktürk’ün eşi, Ordu Esnaflarından Murat Aktürk’ün annesi NACİYE AKTÜRK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Efirli Yalı Mahallesinde aile kabristanlığında defnedilecekti


VEFAT 07.02.2017

Hürriyet Mahallesinden Ateşoğulları’ndan Cemil Ateş’in eşi, Sebanur, Cengiz, Coşkun, Cihan, Solmaz’ın anneleri MÜRVET ATEŞ vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün Akyazı Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin aile kabristanlığında defnedilecektir.


Uzunisa Mahallesinden Bordanacıoğulları’ndan Merhum Mustafa Bordanacı’nın eşi, Zeynep, Fikret ve Merhum Servet Bordanacı’nın anneleri, ŞÜKRİYE BORDANACI vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzunisa Mahallesi Alantepe Mevkiinde Saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


 Karşıyaka Mahallesinden Merhum Niyazi Özata’nın oğlu ALİ İHSAN ÖZATA vefat etmiştir.Cenazesi bugün Karşıyaka Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gülyalı İlçesi Kestane Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


Ulubey İlçesi Çubuklu Mahallesinden Cevat, Lifat, Çubuklu Mahallesi Muhtarı Nihat Polat’ın babaları ALİ OSMAN POLAT vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çubuklu Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Taşlıpınar aile kabristanlığında defnedilecektir.


Merhum Yaşar Aktürk’ün eşi, Ordu Esnaflarından Murat Aktürk’ün annesi 

NACİYE AKTÜRK vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün Orta Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Efirli Yalı Mahallesinde aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.