VEFAT 11.02.2017

VEFAT 11.02.2017

Karaağaç Mahallesinden Pehlivanoğulları’ndan Merhum Ahmet Yenilmez’in oğlu, Mustafa, Tevfik, Erol, Günay, Fatma Yenilmez’in kardeşleri, Olcay, Kenan, Muzaffer Yenilmez’in babaları, Hamiyet Yenilmez’in eşi KEMAL YENİLMEZ vefat etmiştir. Cenazesi


VEFAT 11.02.2017

 


Kabadüz Harami Mahallesinden Kundakçıoğulları’ndan Mustafa ve Fatma Şanlıtürk’ün oğlu, Necla Şanlıtürk’ün eşi, Yeliz Ayvaz, Hanife Şanlıtürk Öztürk’ün babaları, Aysel, Murat ve Naci Şanlıtürk’ün ağabeyleriYUSUF ŞANLITÜRK vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kabadüz Bakacak aile kabristanlığında defnedilecektir.


Emekli öğretmen Edibe Akyol ve Rasim Akyol’un kızı, Emekli Öğretmen Ersan Çakırsoy’un eşi, Sümer Akyol’un kardeşi, Çağla Çakırsoy ve Sanem Hazaroğlu’nun anneleri Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu Emekli Öğretmeni SERPİL ÇAKIRSOY vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Soğukpınar şehir kabristanlığında defnedilecektir.


Karaağaç Mahallesinden Pehlivanoğulları’ndan Merhum Ahmet Yenilmez’in oğlu, Mustafa, Tevfik, Erol, Günay, Fatma Yenilmez’in kardeşleri, Olcay, Kenan, Muzaffer Yenilmez’in babaları, Hamiyet Yenilmez’in eşi

KEMAL YENİLMEZ vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Karaağaç Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


Merhum Ali Osman ve Hanife Manav’ın oğulları, Saynur Manav’ın eşi, Hülya Manav’ın babası, Cemal Manav, Merhum Nazım, Hasan, Hüseyin, Mustafa, Mehmet ve Ali Manav’ın kardeşleri YAKUP MANAV vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Durugöl Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Terzili Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


Şahincili Mahallesinden Hatipoğulları’ndan Merhum Ahmet Kiltan’ın oğlu, Fatma Kiltan’ın eşi, Ahmet, Metin, Özcan Kiltan ve Arzu Türkmen’in babaları NAZİF EKREM KİLTAN vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Şahincili Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilektir.


 Kızılhisar Mahallesinden Kölüoğulları’ndan Merhum Celal Şengül’ün oğlu AHMET ŞENGÜL vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Kızılhisar Mahallesinde Saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Karacaömer Mahallesinden Hopa Oğullarından Mustafa HOPA’nın oğlu, Cemal, Hasan, Ömer, Adem, Bilal HOPA’nın kardeşleri, Emine HOPA’nın eşi,  Yasin, Tahsin,  Zeynep, ve  Zuhal’in babalarıAhmet HOPA vefat etmiştir.

            Cenazesi bugün Karacaömer Mahallesi Merkez Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.