VEFAT  06.03.2017

VEFAT 06.03.2017

Ordu Esnaflarından, Gülcihan Kurtulış’un eşi, Ahmet, Haşim, Şehnaz ve Tolga KURTULUŞ’un babaları İHSAN KURTULUŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün, Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kirazlimanı aile kabris


VEFAT  06.03.2017

   Gülyalı Gülistan Mahallesinden Kuloğulları’ndan Abdi Kul’un oğlu, Piraziz Ziraat Bankası Emeklisi Remzi Kul’un ağabeyi, Abdullah, Erdinç, İnci, Işıl, Döner, Yeter Kul’un babaları AHMET KUL vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Cumhuriyet Mahallesi Meydan Camiinde ikindi namazının ardından kılınacakcenaze namazından sonra Gülistan Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


   Perşembe Kocalı Mahallesi Elmalıoğulları’ndan Merhum Mehmet Akdoğan’ın oğlu, Sezgin, Sevinç, Merhum Sevilay’ın kardeşleri, Mehmet, Melike ve melisa’nın babaları, Hatice Akdoğan’ın eşi SEZER AKDOĞAN vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Yeni İhsaniye Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kocalı Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


Gölköy İlçesi, Cihadiye Mahallesinden, Merhum Mustafa Bucak’ın eşi, Mevlüt, Fikriye ve Kadriye’nin anneleri FATMA BUCAK vefat etmiştir. 

    Cenazesi bugün, Durugöl Mahalle Camiinde saat 10:00’da kılınacak cenaze namazından sonra Cihadiye Mahallesinde aile kabristanlığında defnedilecektir.


Ordu Esnaflarından, Gülcihan Kurtulış’un eşi, Ahmet, Haşim, Şehnaz ve Tolga

KURTULUŞ’un babaları İHSAN KURTULUŞ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün, Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kirazlimanı aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.