VEFAT 15.03.2017

VEFAT 15.03.2017

Eyüplü Mahallesinden Müezzinoğulları’ndan Merhum Murat Yıldırım’ın eşi, Ahmet, Turgay, Oktay, Emine Yıldırım ve Fatma Aksu’nun anneleri AYŞE YILDIRIM vefat etmiştir. Cenazesi bugün Eyüplü Mahallesinde Saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından so


VEFAT 15.03.2017

   

    Güzelyalı Mahallesinden Merhum Ahmet ve Merhume Emine Ekiz’in oğlu, Türkan Ekiz’in eşi, Hülya, Oya, Ertan Ekiz’in babaları YEKTA EKİZ vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Kirazlimanı Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı Asri aile kabristanlığında defnedilecektir.


Perşembe İlçesi Doğanköy Mahallesinden Kara Ahmetoğulları’ndan Selahattin Yeşilyurt’un eşi, Alaaddin, Halis, Mehmet Yeşilyurt’un anneleri, Necati, Cevat, Mehmet Kırış’ın kardeşleri HAVVA YEŞİLYURT vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Doğanköy Mahallesi Dikilitaş Camiinde öğle namazının ardından kılınacakcenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Eyüplü Mahallesinden Müezzinoğulları’ndan Merhum Murat Yıldırım’ın eşi, Ahmet, Turgay, Oktay, Emine Yıldırım ve Fatma Aksu’nun anneleri AYŞE YILDIRIM vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Eyüplü Mahallesinde Saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.