Vefatlar 16 03 2016

Vefatlar 16 03 2016

Günören Mahallesi Eski Muhtarlarından Hasan Yıldız’ın oğlu, Mehmet Ali, Yaşar, Şenel ve Bahtiyar Yıldız’ın babaları DURSUN YILDIZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Günören Mahallesinde Öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabr

 


Vefatlar 16 03 2016

   Ulubey Yukarıkızılen Mahallesi Avlıca Mevkiinden Tevrat, Cihan, Mustafa Kemal ve Medet Kaymaz’ın babaları, AVNİ KAYMAZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Avlıca Mevkiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


  Güzelyalı Mahallesinden Nebahat Ekiz, Zuhal Kabaoğlu, Nihal Korkut, Sinan Kır’ın babaları, Melahat Kır’ın eşi Ordu Eski Esnaflarından MEHMET CEMİL KIR vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Güzelyalı Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Akkese Mahallesinden Dursun Ali Kılıçkaya’nın eşi, Merhum Mehmet ve Rasim Şensoy’un kardeşleri, Mustafa, Oktay, Orhan Kılıçkaya’nın anneleri ŞAZİYE KILIÇKAYA vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Akkese Mahallesinde ikindi namazından önce kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


  Günören Mahallesi Eski Muhtarlarından Hasan Yıldız’ın oğlu, Mehmet Ali, Yaşar, Şenel ve Bahtiyar Yıldız’ın babaları DURSUN YILDIZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Günören Mahallesinde Öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.