VEFAT 17.03.2017

VEFAT 17.03.2017

Karacaömer Mahallesi Berberoğlu Mevkiinden Merhum Hüseyin ve Zekiye Merhaba’nın oğlu, Günay Merhaba’nın eşi, Mert Merhaba’nın babası Sultan Aydın’ın ağabeyi SEBAHATTİN MERHABA vefat etmiştir. Cenazesi bugün Eskipazar Camiinde Cuma namazının ardından


VEFAT 17.03.2017

Giresun Alucra İlçesi Haşhaş köyünden Merhum Hamit ve Nadire Aybar’ın oğlu, Merhum Makbule Aybar’ın eşi, Tamer ve Zafer Aybar’ın babalarıHARUN AYBAR vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Orta Camiinde Cuma namazının ardından kılınacakcenaze namazından sonra Güzelyalı Mahallesi Asri Kabristanlığında defnedilecektir.


  Fatsa İlçesiYavaş Mahallesinden Çakıroğulları’ndan Merhum Hüseyin Çakmak’ın oğlu, Talcihan Çakmak’ın eşi, Çiğdem, Bahar, Gökhan, Mesut, Elif, Burak, Fatmas, Gülaser ve Ertan’ın babaları MUSTAFA ÇAKMAK vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Fatsa Yavaş Mahallesi Merkez Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Merhum Mehmet ve Merhume Günay Tercan’ın oğlu, Murat, Cahit Tercan ve Füsun Ergin’in kardeşleri KAŞİF TERCAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta Camiinde Cuma namazının ardından kılınacakcenaze namazından sonra Karapınar Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


Yaraşlı Mahallesinden Gömlekçioğulları’ndan Merhum Hacı Mehmet Özdemir’in oğlu, Safiye Özdemir’in eşi, Merhum Orhan Büyükşehir Belediye emeklisi Oktay Özdemir, Şermin Can ve Filiz Akyazı’nın babaları, Altınordu Belediye Personellerinden Fatma Özdemir’in kayınpederi, Yusuf Ziya Özdemir ve Muzaffer Özdemir’in kardeşleri ALİ BAKİ ÖZDEMİR vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Yaraşlı Merkez Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


  Karacaömer Mahallesi Berberoğlu Mevkiinden Merhum Hüseyin ve Zekiye Merhaba’nın oğlu, Günay Merhaba’nın eşi, Mert Merhaba’nın babası Sultan Aydın’ın ağabeyi SEBAHATTİN MERHABA vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Eskipazar Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.