Emrullah MANTAR’dan Kitap  kampanyası

Emrullah MANTAR’dan Kitap kampanyası

Ziyaret sonrası açıklama yapan Emrullah Mantar; Ordunun Akkuş İlçesine bireysel olarak yaptığım kitap kampanyası Şu ana kadar büyük bir ilgiyle karşılandı. Başta Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışanları, Sağlık Bakanlığı çalışanları, Milli Eği

Emrullah MANTAR’dan Kitap  kampanyası

 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında çalışan, Uluslararası Barış Ve dostluk Derneği Kamu politikaları Başkanı, Yeni Dünya Vakfı Üyeliği ve önde gelen Karadeniz derneklerinde temsilcilik görevlerinde bulunan Akkuş'lu hemşerimiz  Emrullah Mantar, tek başına başlattığı Kitap okuma kampanyasına destek amacıyla Ordu ili kültür ve kalkınma vakfını Ziyarette bulundu.
 
Ziyaret sonrası açıklama yapan Emrullah Mantar;
 
Ordunun Akkuş İlçesine bireysel olarak yaptığım kitap kampanyası Şu ana kadar büyük bir ilgiyle karşılandı.
Başta Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışanları, Sağlık Bakanlığı çalışanları, Milli Eğitim Bakanlığı çalışanları, Karadeniz dernekleri, Memur-sen,  Türk-iş, Gazi üniversitesi,  Önde gelen sivil toplam kuruluşları, Siyasetçilerimiz ve Bürokratlarımız bu önemli davada beni yalnız bırakmadılar. 
 
Güzel şehrimiz Ordunun güzide Vakfı olan Ordu İli Kültür Ve Kalkınma Vakfını Ziyaret edip destek talebinde bulundum. 
Bu Önemli yolda ellerinden ne gelirse yapacaklarını Akkuş İlçesine yapılacak olan kitap yardımında Ordulu olarak bizimde katkımızın olması gerektiğini söyleyip güzel ve anlamlı temennilerde bulundular.
 
Çıktığım Bu Meşakkatli Yolda Beni Yalnız Bırakmayan Ordu İli Kültür Ve Kalkınma Vakfına, motive edici sözlerde bulunan değerli Başkanım Kutsi YEREBASMAZ’ a gösterdikleri misafirperverlikten ve yakınlıktan dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyorum, dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.