VEFAT  09.04.2017

VEFAT 09.04.2017

Eski Fiskobirlik Müdürlerinden Merhume Halime TEPE’nin eşi.Hüseyin, Ali, Cengiz ve Faruk TEPE’nin babaları. RAŞİT TEPE vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazına mütakip kılınacak cenaze namazından sonra Gülyalı İlçesi Taşlıçay Ma

VEFAT  09.04.2017

 

Ulubey İlçesi Çatallı Mahallesinden Poyrazoğullarından   Merhum Hasan POYRAZ’ın oğlu. Merhum Ali POYRAZ’ın abisi. Kadir ve Yakup POYRAZ’ın babası. Ali Yılmaz ve Mehmet POYRAZ’ın kayınpederi. Ümit, Fatih, Yılma, Yusuf, Semih ve Yunus POYRAZ’ın dedesi MEHMET POYRAZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Belediye Meydanında  kılınacak cenaze namazından sonra Etlik Kıranı aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

VEFAT

09.04.2017

Subaşı Mahallesinden  Güneş Taksi Şoförlerinden Merhum Rüşan AKTAŞ ve Fatma AKTAŞ’ın oğlu. Eyüp, Merhum Sinan ve Ufuk AKTAŞ’ın babaları . Yeter AKTAŞ’ın eşi, HASAN AKTAŞ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün saat 10:00’da İmamhatip Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Başköy Meğri   Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir

 

 

VEFAT

09.04.2017

Eski Fiskobirlik Müdürlerinden Merhume Halime TEPE’nin eşi.Hüseyin, Ali, Cengiz ve Faruk TEPE’nin babaları. RAŞİT TEPE vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiinde  öğle namazına mütakip kılınacak cenaze namazından sonra  Gülyalı İlçesi Taşlıçay Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.