VEFAT 14.04.2017

VEFAT 14.04.2017

Gülyalı Taşlıçay Mahallesinden Merhum Mustafa Sağlam’ın oğlu, Murat, Faruk Sağlam ve Serap Gündüz’ün babaları, Ejdal Sağlam’ın eşi, FAZLI SAĞLAM vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gülyalı Taşlıçay Mahalle Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaz


VEFAT 14.04.2017

 Şenköy Mahallesinden Bölükoğulları’ndan Merhum Hami Akgül’ün eşi, Cemal, Ali, Aydın, Mahmut, Raşit Akgül Merhum Cemal ve Necla Akgül’ün anneleri NEZAKET AKGÜL vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Şenköy Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Ulubey Akpınar Mahallesinden Dakıcoğulları’ndan Merhum İbrahim Özün oğlu, Abdurrahman, Abdulkadir, Ferhat, Merhum Sedat, Öz’ün kardeşleri, İbrahim ve Yasin Öz’ün babaları Ulubey Şoför EsnaflarındanTELAT ÖZ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Akpınar Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Fındıklı aile kabristanlığında defnedilecektir.


Gülyalı Taşlıçay Mahallesinden Merhum Mustafa Sağlam’ın oğlu, Murat, Faruk Sağlam ve Serap Gündüz’ün babaları, Ejdal Sağlam’ın eşi, FAZLI SAĞLAM vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Gülyalı Taşlıçay Mahalle Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.