VEFAT (16.04.2017)

VEFAT (16.04.2017)

Öceli Mahallesinden Kırışoğullarından Hacı Mustafa KIRIŞ’IN eşi Hamza, Hamit, Mehmet, Fatma, Ayşegül, Zübeyde, Rukiye ve Zekiye’nin anneleri Ayşe KIRIŞ vefat etmiştir Cenazesi bugün saat:11:00 da Öceli Mahallesindeki evinin önünde kılınacak cenaze namazın


VEFAT (16.04.2017)

 

Yeşilköy mahallesinden eski muhtar Meti Utku’nun torunu merhum Halil Utku’nun oğlu Büşra, Tuğba ve Uğur Utku’nun kardeşleri METİN UTKU vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yeşilköy aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     Bayadı mahallesinden küçükmehmetoğullarından  merhum Ahmet ANGIN’ın eşi,Temel,Neriman,Nermin,Dudu,Sebahat ve Binnaz’ın anneleri Saadet ANGINhakkın rahmetine kavuşmuştur.

  Cenazesi bugün öğle namazına mütakiben Kuşgediği camin’de kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

 

         Bayadı mahallesinden Koçakoğullarından.merhum Hasan KOÇAK ve Hatice KOÇAĞI’ın oğlu Saadet KOÇAĞ’ın kardeşi Murat,Figen , Funda KOÇAĞIN’ın babaları Nazım KOÇAK vefat etmiştir.cenazesi büğün ilkindi namazına mütakiben toprağa verilecektir.

 

Ulubey ilçesi Yukarı kızılelen mahallesinden Fodulahmet oğullarından merhum Aziz OĞURLU’nun oğlu ,Murat,Celal,Bilal ve Kemal OĞURLU’ların Babası Ahmet OĞURLUvefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Yukarı kızılelen mahallesi caminde kılınacak öğle namazından sonra topraga verilecektir.

 

 Öceli Mahallesinden Kırışoğullarından Hacı Mustafa KIRIŞ’IN eşi Hamza, Hamit, Mehmet, Fatma, Ayşegül, Zübeyde, Rukiye ve Zekiye’nin anneleri Ayşe KIRIŞ vefat etmiştir Cenazesi bugün saat:11:00 da Öceli Mahallesindeki evinin önünde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.