Vefatlar 12 05 2017

Vefatlar 12 05 2017

Eyüplü Mahallesi Kurdan mevkii Korgaçoğulları’ndan Merhum Hasan Korkmaz’ın oğlu, Mustafa, Nazım, Mevlüt, Merhum Emin ve Nail Korkmaz’ın kardeşleri, Hasan, Sali,m Merhum Salih Korkmaz, İfaket, Yavuz, Nezaket Güler’in babaları NİYAZİ KORKMAZ vefat etmiştir.


VEFAT. 12.05.2017

 

   Kuylu Mahallesinden Kırhasanoğulları’ndan Hasan Kır’ın oğlu, OKTAY KIR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kuylu Mahallesinde Saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 


   

Kabadüz Aşağıkirazdere Mahallesi Haydar Mevkiinden Merhum Rıfat Bayyılmaz’ın oğlu, Ahmet, Süleyman ve Aynur Bayyılmaz’ın kardeşleri, Ziynet Bayyılmaz’ın eşi RIFAT BAYYILMAZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kabadüz Bakacak Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 


     Eyüplü Mahallesi Kurdan mevkii Korgaçoğulları’ndan Merhum Hasan Korkmaz’ın oğlu, Mustafa, Nazım, Mevlüt, Merhum Emin ve Nail Korkmaz’ın kardeşleri, Hasan, Sali,m Merhum Salih Korkmaz, İfaket, Yavuz, Nezaket Güler’in babaları NİYAZİ KORKMAZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Yağlıcı Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yağlıca aile kabristanlığında defnedilecektir.

 


     Aydınlar mahallesinden Kürtoğulları’ndan Nazmi Ürel’in oğlu, Hamdi, hami, Osman, Zübeyde ve Süheyla’nın kardeşleri Umut ve Ulaş’ın babaları Aydınlar Mahallesi İlköğretim Okulu Müdürü SALİM ÜREL vefat etmiştir.

 

  Cenazesi bugün Aydınlar Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  


   Zafer Mahallesinden Padaroğulları’ndan Merhum Saadettin Padar’ın oğlu Emekli Başkomser GÜLTEKİN PADAR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Zafer Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


 

Merhum ayşe ve Ali Osman Tenteoğlu’nun kızları Merhum Emekli Öğretmen Yıldıray Örenç’in eşi, Noyan, Nazan, Tansel Örenç’,n anneleri Namık ve Bahtiyar Tenteoğlu, Süheyla Bayraktar, Fatma Gönül, İnci İşcan ve Merhume Necla Çol’un kardeşleri Emekli Öğretmen SEYHAN ÖRENÇ vefat etmiştir.

 

    Cenazesi bugün Orta Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi şehir kabristanlığında defnedilecektir.

 


Günören mahallesi Tepe Mevkii Delihasanoğulları’ndan Merhum Hüseyin Demir’in oğlu, Atakan ve Necmettin Demir’in babaları RAMİZ DEMİR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Günören Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.