Vefatlar 30 05 2017

Vefatlar 30 05 2017

VEFAT 30.05.2017 Güzelyurt Mahallesinden Çokoğulları’ndan Merhum Nuri Gürsu’nun oğlu, Sezai, Bahattin ve Emriye’nin ağabeyleri Gülseren Gürsu’nun eşi, Öner, Melda, Selda, Yeşim, Selma ve Döndü’nün babaları SEBAHATTİN GÜRSU vefat etmiştir.

VEFAT  30.05.2017

 

   Güzelyurt Mahallesinden Çokoğulları’ndan Merhum Nuri Gürsu’nun oğlu, Sezai, Bahattin ve Emriye’nin ağabeyleri Gülseren Gürsu’nun eşi, Öner, Melda, Selda, Yeşim, Selma ve Döndü’nün babaları SEBAHATTİN GÜRSU vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Güzelyurt Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Kabadüz Yeşilada Mahallesinden Merhum Mehmet ve Fatma Alparslan’ın oğlu, Meliha Alparslan’ın eşi, Gökçe ve Gözde’nin babaları Emekli Polis Memuru MUSTAFA ALPARSLAN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Yeşilada Mahallesi Kabaktepe Mevkiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Karakiraz Mahallesi aile kabristanlığında defnedilEcektir


 Bucak Mahallesi Sakinlerinden Merhum Mehmet Erdönmez’in oğlu, Fatma Erdönmez’in eşi, Mehmet, Bülent Erdönmez, Dilek Özkan’ın babaları MEHMET NUSRET ERDÖNMEZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Bucak Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.