VEFAT  02.06.2017

VEFAT 02.06.2017

VEFAT 02.06.2017 Saraycık Mahallesi Emen Mevkiinden Selimenoğullarından merhum Mustafa GÜNDÜZ’ün oğlu, Dursun ve Kemal GÜNDÜZ’ün ağabeyleri, Ayşe, Kıymet, Aydın ve Hatice’nin babaları CEMAL GÜNDÜZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camiinde C


VEFAT  02.06.2017

Saraycık Mahallesi Emen Mevkiinden Selimenoğullarından merhum Mustafa GÜNDÜZ’ün oğlu, Dursun ve Kemal GÜNDÜZ’ün ağabeyleri, Ayşe, Kıymet, Aydın ve Hatice’nin babaları CEMAL GÜNDÜZ  vefat etmiştir.

 

     Cenazesi bugün Orta Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Turnasuyu Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

   Ulubey Akoluk Mahallesinden Gocooğulları’ndan Merhum halis Yıldırım ve Fikri Yıldırım’ın kardeşleri, Emine, Havil, Şevge, Bilge, Merhum Şeker ve Şenel Yıldırım’ın babaları Merhum Fenziye Yıldırım’ın eşi HAMİ YILDIRIM vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Akoluk Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     Şarkiye Mahallesi eski muhtarlarından Ethem GÜNEL’in eşi, Namık Bedriye, Bedia, Faruk, Meliha, Ünal, Merih, Berrin ve Uğur GÜNEL’in anneleri  HURİYE GÜNEL vefat etmiştir.

 

             Cenazesi bugün Orta Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra çakalçıkmaz  kabristanlığında defnedilecektir.

 

  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.