Vefatlar 08 06 2017

Vefatlar 08 06 2017

VEFAT 08.06.2017 Van Başkale’de meydana gelen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş SABRİ ERYERLERiçin bugün ögle namazına mütakiben Kumru İlçemizde şehit cenaze töreni düzenlenecektir. Törenin ardında Kumru Ortaca Mahallesinde defnedilecek


VEFAT 08.06.2017

  Van Başkale’de meydana gelen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş SABRİ ERYERLERiçin bugün ögle namazına mütakiben Kumru İlçemizde şehit cenaze töreni düzenlenecektir.

   Törenin ardında Kumru Ortaca Mahallesinde defnedilecektir.


VEFAT. 08.06.2017

  Güzelyalı Mahallesinden Müsüroğulları’ndan Merhum Ali Osman Yüksel’in oğlu, Arife, Müjgan, Arif, İbrahim, Zafer, Tamer Yüksel’in kardeşleri, Alkan, Altan, Merve Yüksel’in babaları Aytül Yüksel’in eşi Ulusoy servis şoförü ALİ YÜKSEL vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Asri Kabristanlığında defnedilecektir.


   Dedeli Mahallesinden Çerkezoğulları’ndan Dursun Ali ve Elide Ataç’ın oğlu, Nevzat, Esen ve Lale’nin ağabeyleri SALİM ATAÇ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Dedeli Mahallesinde saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Kabadüz İlçesi Özlükent Mahallesi Topçuoğulları’ndan Mecit Bodur’un eşi HANİFE BODUR vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Özlükent Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.