VEFAT 16.06.2017

VEFAT 16.06.2017

VEFAT 16.06.2017


VEFAT 16.06.2017

 

   Ulubey İlçesi Ohtamış Mahallesinden Bayram Sarı’nın eşi, Yüksel, Tuncay, Veysel Sarı, Hacer Özler, Nursel Yüksel, Kıymet Duyan, Fitnet Yılmaz’ın anneleri SELİME SARI vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Ohtamış Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

Öceli Mahallesinden Hatipoğulları’ndan Merhum Sabri hatipoğlu’nun eşi, Gökhan, Erdoğan, Erdal Hatipoğlu’nun anneleri Merhum Mustafa ve Cevat Akyurt’un kardeşleri, Kadir ve Aydın Akyurt’un halalarıŞÖHRET HATİPOĞLU vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Öceli Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

Ulubey Güven Mahallesinden Ramadanoğulları’ndan Osman, Özlem, Özgür Kotan’ın anneleri, Emekli Gardiyan İbrahim Kotan’ın eşi AYFER KOTAN vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Güven Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

Topluca Mahallesinden Çaloğulları’ndan Baki Çelik’in oğlu, Orhan, Mehmet, Abdullah, Cumhur Çelik ve Melek Arslan’nın babaları ORHAN ÇELİK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Topluca Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

   Ulubey Şahinkaya Mahallesinden Mehmet Güler’in eşi, Alime, Cemile, Sami, Nazife, Yaşar ver Taliye’nin anneleri MİNİRE GÜLER vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Şahinkaya Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.