VEFAT 19.06.2017

VEFAT 19.06.2017

VEFAT 19.06.2017

VEFAT 19.06.2017

 Tikence Mahallesinden Merhum Dursun Çelebi’nin Merhum İsmail, Rafet ve Davut Çelebi’nin kardeşleri, Gabil ve Fatih Çelebi’nin babaları ALİ CEMAL ÇELEBİ vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yemişli Mahallesindeki aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Gümüş Köyü Mahallesinden Lazoğulları’ndan Merhum Lütfi Duran’ın oğlu, Tevfik, İbrahim, Özcan, Sezer Duran’ın kardeşleri, Ayşe Duran’ın eşi CEMİL DURAN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aynı gün Gümüş Köyü Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Karapınar Mahallesinden Aliçavuşoğulları’ndan Merhum Sadık ve Habibe Kabadaş’ın kızı, Fadime Şükran Bektaş ve Merhum Zeynep Bayhan’ın ablaları, Merhum Osman Çolak’ın eşi RAHİME ÇOLAK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Karapınar Mahallesi Köyiçi Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Terzili Mahallesinden Emine ve Feridun Savaşkan’ın kızı EFSUN SAVAŞKAN vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Terzili Mahallesi Ahmetoğlu Kıran Mevkii aile kabristanlığında defnedilecektir.

   

Kabadüz İlçesi Kirazdere Mahallesi Bakacak Mevkiinden Merhum Salim Aybastı’nın eşi Yusuf Aybastı, Yıldız yılmaz, Merhum Saadet, Hüseyin, Ayşegül Aybastı’nın anneleri MÜŞAVİR AYBASTI vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Bakacak Mevkiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.