VEFAT.  02.07.2017

VEFAT. 02.07.2017

VEFAT. 02.07.2017

 


VEFAT.  02.07.2017

Saraycık mahallesi elmalı mevkiinden Nevzat Atasever in eşi İbrahim ve Ali Ata sever in annesi Hanife Şenel,Meryem Ayşe,Hatiçe Pembe nin anneleri MEDİNE ATASEVER vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 11 de Aynı yerdeki evinin önünde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Mesudiye herközü mevkiinden Halilibrahimoğullarından Halim,HalitGalip Ali ve Metin ‘in babaları Şakiroğlu SAĞLİM YILMAZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğlen namazının ardından cenaze namazı kılındıktan sonra Mesudiye herközü mahallesinde defnedilecektir.


Ulubey ilçesi hoçaoğlu köyünden Çorukoğullarından Hoçaoğlu Köyü eski muhtarı HASAN TAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına mütyeakip aynı köydeki evinden alınarak aile mezarlığına defnedilecektir.


Altınrodu Çavuşlar mahallesinden Hacıbey ve Döndü Yılmaz’ın oğlu Tayfun ve Özlem Yıldız’ın babaları Evcen Bekiroğlu Belgin,Eylül Yıldız’ın kayın pederi Birsen Yıldız ‘ın eşi ULVİ  YILDIZ vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün öğlen namazının ardından orta camiinde kılınacak cenaze namazının ardından  Çavuşlar mahallesi ale kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.