VEFATLAR 03.07.2017

VEFATLAR 03.07.2017

VEFATLAR 03.07.2017


VEFATLAR 03.07.2017

   Bayadı Mahallesinden Yenimehmetoğulları’ndan merhum Hasan Yeni’nin oğlu, Mehmet, Necati, Engin Yeni ve Merhume Emine Levent’in babaları, Nazmiye Yeni’nin eşi KAZIM YENİ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Kuş Gediği Merkez camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Oğmaca Mahallesinden Hacıkadıoğulları’ndan Merhum Hasan Aksu’nun eşi, Hatice Pir, Selma Öztürk, Muradiye Gül ve Murat Aksu’nun anneleri AKGÜL AKSU vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Oğmaca Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


   Ulubey İlçesi Kumanlar Mahallesinden Kahyaoğulları’ndan Abdullah ve Züleyha Akkaya’nın kızıŞEVVAL AKKAYA vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Kumanlar Mahallesinde saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


   Perşembe Güzelyurt Mahallesinden Borcooğulları’ndan Merhum Hasan Bayrak’ın oğlu, Düz Mahalle Esnaflarından Sebahattin Bayrak’ın babası SELAHATTİN BAYRAK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Güzelyurt Mahallesinde saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Eyüplü Mahallesinden Müezzin Mevkii Türkmenoğulları’ndan Mehmet Türkmen’in kızı, Lütfican Türkmen’in ablası SERAP TÜRKMEN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Eyüplü Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.