Ünye; Dokuz Yoğun Bakım Açıldı

Ünye; Dokuz Yoğun Bakım Açıldı

Ünye Devlet Hastanemizde 2. basamak yoğun bakım yatağı sayısının artırılması ve bu hizmetin çağdaş teknolojik ve bilimsel gelişmeler doğrultusunda üst düzeyde verilmesi amacıyla 9 yataklı yeni yoğun bakım ünitesini vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş bulun

Ünye Devlet Hastanesinde

2. Seviye Yoğun Bakım Ünitesi hizmete açıldı.

Ünye Devlet Hastanesinde sunulan sağlık hizmetlerinin çeşitliliğini artırmak için gayret gösterdiklerini belirten Başhekim Op.Dr.Güray YILMAZ: “İlçemizde son yıllarda artan nüfusun ve kronik hastalıkların neden olduğu tedavi ihtiyacının artmasından dolayı yoğun bakım ihtiyacı da önem kazanmaktadır. Bu çerçevede Ünye Devlet Hastanemizde 6 yataklı olarak hizmet sürdüren 1. Seviye Yoğun Bakım Ünitemizi 9 yataklı 2. Seviye Anestezi ve Reanimasyon Yoğun Bakım Ünitesine dönüştürdük ve tescilimizi aldık” dedi.

Ünye Devlet Hastanesinin sağlık alanında insan odaklı yatırımlarına bölgesel ihtiyaçları da gözeterek devam ettiğini söyleyen YILMAZ: “Bu amaçla bölgeye hizmet veren bir sağlık üssü konumundaki Ünye Devlet Hastanemizde 2. basamak yoğun bakım yatağı sayısının artırılması ve bu hizmetin çağdaş teknolojik ve bilimsel gelişmeler doğrultusunda üst düzeyde verilmesi amacıyla 9 yataklı yeni yoğun bakım ünitesini vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Çoğu zaman tam doluluk oranları ile çalışan yoğun bakımların ihtiyaç duyan her hastaya anında hizmet verilebilmesi için sayıca artmasının yanında ünitelerin yapılanmaları ve donanımlarının son teknoloji ile desteklenmesi insan hayatına ve sağlığına duyduğumuz saygının bir gereğidir” şeklinde konuştu.

Günümüz ihtiyaç ve beklentilerine uygun olarak İleri teknolojiye sahip modern cihazlarla donatılan ünitede her türlü müdahalelerin yapılabildiğini kaydeden YILMAZ: “Ünitemiz, ikinci basamak yoğun bakım standartlarında olması gereken her türlü tıbbi ekipman ve 24 saat tam kadro çalışan personeliyle hizmet vermektedir. Yoğun bakım ünitesinde yatan hastalara günün her saatinde tüm laboratuar testleri ve görüntüleme tetkikleri uygulanabilmektedir. Hastaların solunum, beslenme, temizlik, tuvalet gibi tüm vücut gereksinimleri yoğun bakım çalışanlarımız tarafından desteklenmektedir. Ünye Devlet Hastanesi olarak çağın gerektirdiği imkânlar kullanılarak her türlü yoğun bakım sağlık hizmetinin verilebildiği, kabin sistemli geniş odalar ile yoğun bakım standartlarını üst düzeye taşırken, halkımıza en iyi sağlık hizmetini verme çabamız istek ve gayretle artarak devam edecektir."açıklamalarında bulundu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.