VEFAT. 27.07.2017

VEFAT. 27.07.2017

VEFAT. 27.07.2017

VEFAT. 27.07.2017

  

Düz Mahalleden Merhum Ali Kara ve Fitnat kara’nın oğlu, Ayfer Kara’nın eşi, Yusuf ve Ali Can Kara’nın babaları, Hayriye Tarakçıoğlu ve ülkü Tuna Velioğlu’nun kardeşleri İBRAHİM KARA vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Orta Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     Kökenli Mahallesinden Tekoğulları’ndan Emre Beyazıt ve Leyla Beyazıt’ın kızı ELİF DURU BEYAZIT vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kökenli Mahallesinde ikindi namazından önce kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

   Perşembe İlçesi Yarlı Mahallesinden Merhum Hasan Şahin’in oğlu, Gürkan ve Telat Şahin’in babaları Yarlı Mahallesi Eski Muhtarı CEVAT ŞAHİN vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Yarlı Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

    Ulubey İlçesi Kadıncık Mahallesinden Merhum Sadık Öğretmen’in eşi Ahmet ve Dursun Yüksel’in kardeşleri Zikri, Sezai, Afet, Nihat, Kadriye, Nejla ve Aydın Öğretmen’in anneleri SABİYE ÖĞRETMEN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kadıncık Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

Boztepe Soğukpınar Mahallesinden Mehmet ve Huriye Özkan’ın oğlu, Yeşim Dağlıoğlu, Yasemin Bolu, Mehmet Özkan’ın babaları MURAT ÖZKAN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün İmam Hatip camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Boztepe Soğukpınar aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

 

Saray Mahallesinden Erzurumlu Hasan Gültekin’in eşi, Dursun, İmdat, Nevzat, Safiye, Emriye, Günay, Neşe ve Fatoş’un anneleri SEHER GÜLTEKİN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra

Güzelyalı(Keçiköy) aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

 

    Perşembe İlçesi Ramazan Mahallesinden Haliloğulları’ndan Merhum Cafer demirbaş’ın oğlu, Kadir, Haşim, Muhittin, Fahrettin, Mustafa Demirbaş’ın kardeşleri, Saim, Nedim, Naim Demirbaş’ın babaları, Emine Demirbaş’ın eşi NURİ DEMİRBAŞ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Ramazan mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.