VEFAT 28.07.2017

VEFAT 28.07.2017

VEFAT 28.07.2017

VEFAT 28 072017

    Subaşı Mahallesi Sakinlerinden Mehmet Becere’nin eşi, Hasan, Bahattin, Yılmaz, Melek, Şükrü, Nejla’nın anneleri MELİHA BECEREN vefat etmiştir.

 

    Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

 

    Kumbaşı Mahallesinden Hacı Hamzaoğullarından Merhum Salim ve Emine Boztepe’nin oğlu, Merhum Şükriye Boztepe’nin eşi, Merhum Alaattin, Memnune, Yüksel ve Nerima’nın abileri Melek Akbaş, Süleyman ve Lokman’ın babaları NURETTİN BOZTEPE vefat etmiştir.

  

   Cenazesi bugün Kumbaşı Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

 

    Şirinevler Mahallesinden Şükran Baştan’ın eşi, Yiğit Baran Baştan’ın babası 19 Eylül İlköğretim Okulu Emekli Matematik Öğretmeni NAİM BAŞTAN vefat etmiştir.

 

    Cenazesi bugün Orta camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Soğukpınar aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

 

   Karaağaç Mahallesinden Kırhasanoğulları’ndan Merhum Mehmet ve Nezaket Kır’ın oğlu, Fatma Kır’ın eşi, Hüseyin ve Tülin’in ağabeyleri Oğuzhan ve Gökçe’nin babaları Perşembe Esnaflarından Mali Müşavir ÖMRAL KIR vefat etmiştir.

  

   Cenazesi bugün Orta Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra saat 15:00 de Karaağaç Mahallesindeki aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

   Işıklı Doğu Mahallesinden Rahmi Altınışık’ın oğlu HARUN ALTINIŞIK vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Doğu Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

 

   Kabadüz Akgüney Mahallesi Bayramoğulları’ndan Merhum Mehmet Bayram’ın oğlu, Bahri, Fahri Bayram ve Safet Demirtaş’ın ağabeyleriAydın, Mehmet, Sevgi, Gönül, Şadıman, Neşe ve Sevda’nın babaları, Şükriye Bayram’ın eşi AHMET BAYRAM vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Akgüney Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

 

    Tikenlice Mahallesinden Ramazan Binici’nin eşi, Salim ve Erol’un anneleri ŞEKER BİNİCİ vefat etmiştir.

   

    Cenazesi bugün Tikenlice Merkez Camiinde Cuma namazından önce kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.