28 TAHDİTLİ S PLAKANIN SATIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

28 TAHDİTLİ S PLAKANIN SATIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Altınordu ve Fatsa’dan sonra Ünye ilçesi için de 166 adet tahditli S plaka satış ihalesigerçekleştirildi. 40 bin TL + KDV muhammen bedel üzerinden kapalı teklif usulüyle yapılan ihalede muhammen bedel ve üzerinde teklif veren 28 gerçek ve tüzel kişi, tahd

ÜNYE S PLAKA İHALESİ YAPILDI

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde öğrenci ve personel servis taşımacılığına yönelik tahditli S plaka satış ihalesini gerçekleştirdi. Yapılan ihalede 28 gerçek ve tüzel kişi, öğrenci ve personel taşımacılığını yasal olarak yapmaya hak kazandı.

 

28 TAHDİTLİ S PLAKANIN SATIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Altınordu ve Fatsa’dan sonra Ünye ilçesi için de 166 adet tahditli S plaka satış ihalesigerçekleştirildi. 40 bin TL + KDV muhammen bedel üzerinden kapalı teklif usulüyle yapılan ihalede muhammen bedel ve üzerinde teklif veren 28 gerçek ve tüzel kişi, tahditli S plaka almaya hak kazandı.

 

S PLAKADA SİSTEM OTURDU, HERKES MEMNUN 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ve Fatsa’dan sonra Ünye ilçesi için de S plaka ihalesini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyemizin yetki alanına giren S plakanın verilmesiyle ilgili Altınordu ve Fatsa ilçelerimizin ardından, Ünye’mizin de S plaka ihalesini yaptık. Daha önce Altınordu ilçemizde 363 adet ve Fatsa ilçemizde 131 adet S plaka ihale edilmişti. Şu an itibarıyla bu ilçelerimizde sistem oturdu ve bu hususta herkesin memnun olduğunu söyleyebilirim. Velilerden ve kamu kurumlarımızdan herhangi bir şikâyet gelmediği gibi ihale edilen plakaların bedeli, serbest piyasada iki katına kadar ulaşarak esnaflarımızı da memnun etti” dedi.

 

5 TAKSİTTE ÖDEME KOLAYLIĞI 

 

S plaka bedellerinin 5 taksitte ödeneceğini belirten Başkan Enver Yılmaz, “Ünye ilçemizde Splaka isteyen arkadaşlarımızın talebi doğrultusunda, 40 bin TL + KDV muhammen bedel üzerinden 166 adet S plaka için ihale yapıldı. İhaleye başvuruda bulunan 28 gerçek ve tüzel kişi, yaptığı teklif üzerinden bedelini 5 taksitle ödemek şartıyla S plakaya sahip oldu. İhaleyle plakasını alan arkadaşlarımızyasal çerçevede plakalarını kullanmaya başlayacaktır.Kendilerine hayırlı uğurlu olsun. Kalan plakalarla ilgili de en kısa zamanda tekrar yeni bir ihale takvimi planlanacaktır. İhaleye girmeyip de fiili olarak bu işi yapanlar hakkında kolluk kuvvetleri ve ilgili kurumlar tarafından yasal işlemler yapılmaya devam edecektir” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.