VEFAT 13.10.2017

VEFAT 13.10.2017

VEFAT 13.10.2017


VEFAT 13.10.2017

 

  Neneli Mahallesinden Merhum Şükrü Tiryaki’nin oğlu, Nevzat, Bekir, Dursun, Cengiz, Atilla ve Merhum Bahri Tiryaki’nin kardeşleri Hakan Tiryaki’nin babası P.T.T Emeklisi HİDAYET TİRYAKİ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Saat 10.00 da Bucak Mahallesindeki evinden alınarak Neneli Ağgedü Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

   Perşembe İlçesi Yeniöz Mahallesinden Hasan Basri Varolsun’un oğlu, Yahaya, Zekeriya, hakan ve Emre Varolsun’un kardeşleri MUSTAFA VAROLSUN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Yeniöz Yağmurlar Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

   Kökenli Mahallesinde Şeyhoğulları’ndan Merhum Hüsamettin şen’in eşi, Saniye, Merhum neşe, Sebahattin, Suzan ve Rezzan Şen’in anneleri MELİHA ŞEN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kökenli Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

 

   Bucak Mahallesi Sakinlerinden Merhum Avni Töngel’in eşi, Şenol, Aysun, Aysel ve Ayten’in anneleriŞENGÜL TÖNGEL vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Bucak Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yaraşlı Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.